PATRICIA- Mamma till tre små!

Så kan de gå!

   
 Igår så var jag med om en feting olycka med mitt finger för er som följer mig på instagram… Paniken när jag ser hur symaskinsnålen gått av och satt fast i mitt finger. Tre barn hemma – ensam. När de hände fick jag inte fram ett endaste ljud. Satt länge i chock och tänkte ut vad nästa steg var utan att göra barnen rädda! Lindade om papper och ringde 1177 för råd.. Vårdcentralen kunde inte ta emot mig då dom inte trodde att dom kunde få ut den där! Så hon tyckte jag skulle till akademiska över en timma bort en fredags kväll ensam med tre barn och sätta mig på akuten? Jo men tjena på den. 

Som tur är så slutade Linus tidigare & kom in innanför dörren! Jag kände hur paniken börja växa när jag inte längre var ensam och hur ont de gjorde trots att jag tog två alvedo samma sekund de hände. 

När han tog fram tång & sprit så kände jag hur magen vände sig haha! Han fick inte röra… Men… Han pressade nålen från utgångshålet från nageln så jag fick tag på spetsen med tången! Fick ut en bit. Resten tror jag kom fram imorse då de var öppet och nålen hittade ut. 

Igår kväll stirrade jag argsint på maskinen… Men tänkte försona mig den, och vips så blev wilja så fin i sin panda tröja! De gick ju bra. 

Men var försiktiga! En sekund tog de och kollade över axeln…  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Ajajaj, ser allt annat än skönt ut!!
    Måste få fråga varifrån du köper tyg? Det där pandatyget var ju bara helt underbart!

stats