PATRICIA- Mamma till tre små!

Så har man gjort en heldagssyssla på nån timma! :P

Klockan är alltså 09.30 och vet ni? jag har redan hunnit med att storstäda! torkat golven, tvättat två maskiner hängt upp en. Jag har hunnit färga håret på morgonen, smort in mig med BUS jag har sminkat mig & klätt på mig! Jahapp…. Nu då? Här blir de ju inga barn gjorda och jag har nada för mig.

Ont i magen som en tok har jag idag! vet inte vad de är, en obehaglig smärta överallt i magen! kan inte peka ut VART nånstans. Ska ringa till barnmorskan nu vid klockan 10 och fråga om jag kan komma in på en snabbkoll. Kolla om det hänt nått med tappen, eller om de ens börjar närma sig. Är lite orolig för att jag sipprar som sagt. Är likadant idag! så bättre att kolla upp de, än att gå hemma och att nått skulle gå hända. Som många har sagt här också, att det finns en ökad infektionsrisk! 

Så önska mig lycka till idag! ;D Simon slutar klockan 14.00 så skööööönt. Har honom hemma hela kvällen ifall det skulle hända nått.

Vågar inte hoppas som ni kanske förstår.. 10 dagar övertiden, och de känns som jag aldrig kommer sluta vara gravid. Så minsta lilla tecken så blir jag ju alldeles till mig! vill inte bli besviken över att det inte är nått. Så bättre att hållakäft å sen bli överasskad! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carolina

  Hej!

  Jag är en av de lyckliga bloggarna som fått äran att tävla ut babyprodukter från Apoteket, hur enkelt som helst att vara med!

  Jag har även andra tävlingar igång där man kan vinna:
  * Hemligt paket med ursnygga bakformar
  * Barnkalasprodukter
  * Katvig-body
  * Skor från Vincent Shoe Store
  * Presentkort i en barnklädesbutik

  Kika gärna in och var med! 🙂 Ha en fortsatt fin dag! Kram Carolina

 2. Josephine Westling - Gravid

  svar: ja men klart jag läser gumman. Sitter här i Gävle och är nyfiken som fan! haha.. Förstår att du tycker det är jobbigt. Jag har 60dagar kvar idag. suck! Längtar som en gris både jag och Sebbe med. Tycker det är lång tid kvar..

  Kram

stats