PATRICIA- Mamma till tre små!

Så förbannat bra val jag gjort.

Senast överförda219
Vilka fina dagar vi har haft, solen har varit framme hela veckan och de spritter i hela kroppen!
Jag och Johanna har jobbat över i skolan flera dagar, och jag har varit hemma vid 20 varje dag, så jag har varit trött som en gås och bara stupat i säng! men vilka experiment vi har gjort, och vilka sjukt fina resultat vi har lyckats med. Jag veklingen stormtrivs med det jag gör, och för en gångs skull i mitt liv så känner jag mig riktigt uppskattad och jag känner mig själv duktig på något. Man börjar, kreativiteten sätter fart, man formar, och gör om! det är underbart att kunna se vad man gjort. Nu pratar jag om hår, och inget annat så klart 😉

Johanna var så intensivt röd/koppar man kan komma! vi började med två st blondortvättar, första gången så släppte de inte, andra gången blev hon sådär pippi orange, inte gul! men riktigt ljus orange. Vi fick pigmentera topparna innan vi satte i en ljusbrun/choklad-guld. Resultatet blev helt sjukt bra! Sen satte vi i 120 slingor på henne, som vi delade. Så tunna tunna slingor, blev verkligen så fint! hennes sidecut kom verkligen till rätta och trots att hon hade riktigt kort hår innan blev resultatet galet bra! vilken tjej 🙂

I går efter skolan så mötte jag upp min storasyster och bror vid Medis! dom tog en öl, vilket jag verkligen inte (konstigt nog) var sugen på! vi gick och åt lite middag, sen satte vi oss på imperiet och drack islattedrinkar! ingen alkohol för mig, men bra mår jag i dag 😉 kom hem kring 23.30 och kröp ner bredvid mitt stora hjärta!

Extensions nailhair stockholm kort hår för&efterbild

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats