PATRICIA- Mamma till tre små!

Russin är vi allihop!I dag så har den här lilla loppan lärt sig att hoppa från kanten, och att flyta på rygg! så nu kan hon med oss vara på de djupa vattnet, och hon har de så roligt!
Hon ser ut som ett russin hela dagarna, bada bada bada är de enda som gäller! jag har nog inte själv badat såhär mycket sedan jag var liten.
I går så åkte vi in till Falikiri (stavning!) åt lite middag, kikade runt, kollade i lite affärer! mycket större än där vi bor, och stranden var mycket finare den också! mer liv om man önskar det.
Vi kom hem rätt sent till hotellet, gick och fikade lite innan vi stoppade ner Novalie i sängen! vi satt uppe jag vet inte hur länge och spelade kort.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Nej men va fan! Sista försöket. Jag ville bara säga att jag uppskattar din blogg. Du är en kanonmamma till dina flickor. Jag kan inte förstå hur folk kan med och klanka på dig som förälder, jag kan framförallt inte förstå hur dom kan kommentera om dina barn. Skäms på er! Fy fan! Jag uppskattar att du inte bara skriver om gullgull och rosa moln, livet går upp ocj livet går ner. Du är en fantastisk mamma till dina töser. Du gör allt och lite till. Tack för en kanonblogg som jag dagligen går in å läser. Jag har full förståelse för att du inte uppdaterar så mkt, ni har ju semester. Njut! Fortsätt som du gör, vi uppskattar ditt skrivande! Kram emelie i jönköping

  2. Emelie

    Hej P!
    Oj va gott det låter, vi åker till rhodos stad på söndag med vår lilla grabb på 8 månader. Första gången för honom och du kan väl förstå att mamman är nervös?! Har du några tips på saker som är bra att ha med som man kanske inte tänker på?

    En sak till! Nu lyssnar du på mig

stats