PATRICIA- Mamma till tre små!

Röj hela helgen!

Nu har jag laddat upp datan, den har stått på högkant med laddaren i ^^, duktiga mig!
Sen igår när ja äntligen skulle sätta mig ner och blogga, tror ni inte då att internet fuckar ur totalt? ingenting går som jag vill! suck. Men iallafall, nu sitter jag här och ska hålla en slags liten update!

i Fredags så tog jag mitt pick och pack och åkte till storesyster och alla barnen! Simon fyllde 6 år i Tisdags, men. Till de roliga! Mimmi va här, kl va närmre 15.00 och hon frågade: Va ska du göra ikväll, kolla lets dance?
Sa att ja inte visste! sen FOR jag upp ur soffan o skrek: De e för i helvete FREDAG! Hade ju lovat att komma på kalaset!^^, men jag hade verkligen inte alls de i tankarna? Är ni också så? Att man har inte koll på dagarna men man har koll på vad som går på tv? lite skrämmande 😛 Men jag va i Järna kring 16.00! Inte illa pinkat.

Hade en jätte mysig kväll med alla små trollen 🙂
På Lördagen bestämde vi oss för att åka till: Naturhistoriska! men kors i taket för att vi INTE gjorde de. Wilja som är mammigast i världen, Alva som har hamnat i Trots! Men vi åkte till Torekällberget och skulle kolla på alla djur. Men inte en kotte ville visa sig ute i kylan! såg två tjurar, en get. Ja! – de va typ allt.
Ner till Centrum för o käka lite kebab!

Sen tillbaka till siss.
Mot 17.00 bestämde ja mig för att träffa Lindah och Elias <3 Hur längesen som helst! och de va så skönt att få prata lite, så stannade hela kvällen fram till 21.30, sen fick ja lyx! skjuss enda till porten, så va hemma till drygt 22.00. Sen kom Simon hem vid ett med en flaska vin! De tackar vi stort för.

Helt enkelt en jätte mysig helg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats