PATRICIA- Mamma till tre små!

Ridskola

Älskade små tjejer! Idag var det dags för barnens första ridlektion! Väl på plats så säger novalie: Hej Melwin ❤️ en pojke från hennes avdelning red i samma grupp vilket fick henne att känna sig trygg med en gång. 

Dom delades in i två grupper, så Wilja började rida medan Novalie fick ha teori & borsta på lilla hästen Bernie. Wilja fick rida på den trötta hästen Moby Dick! Ni får kolla på filmen jag la upp på instagram! Haha, fick bokstavligen släpa honom i sanden i 1 timma….. Kommer ha träningsvärk i varenda del utav min kropp! De blev att träna på att trava i lättsits, och de gick väldigt fort för Wilja att lära sig! Trava över bommar, samt att stå upp över! Hon hade till och med greppet om tyglarna rätt med en gång. Novalie var lite övermodig och ville att han skulle trava hela tiden och sa: släpp mamma, släpp! Men inte ännu. Dom får styra och allt, men jag springer brevid med ett grimskaft ifall att. 

Känns helt underbart att vara tillbaka i stallmiljön. Det är nog där jag är som tryggast! Vi hade ju hästgård som liten så innan jag kunde gå satt jag på hästryggen, och när jag var som Wilja, fick jag min första egna lilla häst. Red & tävlade fram tills jag var 17 då jag sålde av hästarna när jag flyttade till Stockholm och kom in på annat. 

Men ansvaret, respekten & stallivet är jag så tacksam för. Det var min räddning på många sätt! Hoppas tjejerna fastnar på samma vis jag gjorde. Så kan jag snart också glida in på samma spår och börja rida igen, inga tävlingar längre eller så! Men bara lunket, träna, mysa i stallet. 

Fick iallafall med oss två super stola tjejer hem som räknar ner till nästa lördag!  

  
  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats