PATRICIA- Mamma till tre små!

Resa bokad, Thailand 2014.


Nu är vintern äntligen planerad & bokad ♥ 
Vi har ju inte gjort något speciellt denna sommar, så vi satt här häromdagen och pratade. Linus har ju alltid varit emot att åka långt med små barn! Likaså jag, men kanske har varit mer öppensinnad om det hela eftersom jag själv fått åka så mycket som liten, och de har bara varit en stor fördel och aldrig någon nackdel. Visst kan de göra lite ont i örat, eller gjorde när man var liten i allafall. Men de glöms snabbt bort igen! Men så kom vi ändå fram till de, vi åker! 10 sju i helvetes jobbiga timmar, sen 2 veckors semester! De kommer de vara värt.
Så vi kommer åka till Phuket Orchid Resort & Spa. När jag åkt själv de sista åren så har jag hållit mig så långt långt borta ifrån Phuket som möjligt! Men… när de väl gäller barn, så finns alla bekvämligheter där! Och man vet vad man får med andra ord. Vi kommer bo i Karon! som ligger tätt intill Kata beach där vi bott närmre 6 gånger som yngre.
Men man uppskattar de andra nu:) Barnpool, får alla bekvämligheter så som spjälsäng, resevagn och barnstol i paketet, stor lekplats! Så slipper vi släpa med oss allt.
Sen kommer vi göra dags utflykter, och kanske 2 dagars utflykter så Linus får se lite utav ”Thailand” och inte bara Phuket, han har ju aldrig varit där tidigare.
Nåväl, de kommer bli hur grymt som helst! Och jag längtar till en riktig Svensson semester ♥

Den 15 Januari så är vi på Arlanda, BARA 172 dagar kvar och ned räkningen börjar! haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Betty

  Jag kan tipsa om Hua Hin nästa gång ni åker. Det skulle jag säga är mer barnvänligt med tanke på att det inte är så mycket barnarbete och prostitution där (i alla fall inget man hör om lika ofta som i södra delen av Thailand). Samt att Hua Hin lite mindre än Phuket. Självklart tror jag att där ni ska bo nu också är bra och anpassat för barn. Ville bara ge tips om ni åker någon mer gång, så får ni se en annan del av Thailand också, en sida som jag personligen tycker bättre om. Hoppas ni får en fantastisk resa oavsett, det är ni verkligen värda!

 2. Janni - Mama till Lilly & Loah

  Åh där bodde vi för två år sedan när vi var där med Lilly. Kanonhotell för barn med en helt egen barnavdelning med pooler och barnclub och allt!
  Vet inte om du läste det men Lilly hamnade ju på sjukhus när vi var där och det var kanon med läkare på hotellet som snabbt kunde ordna ambulans osv. Bra val av hotell alltså!
  Ni kommer få en underbar resa 🙂

 3. Emma

  Åh va kul! Jag var själv i Phuket så sent som i vintras och promenerade förbi hotellet ni ska bo på under två veckor, så super fräscht ut

 4. Rebecca

  Var på detta hotell senast för två år sen med mina småsyskon, riktigt bra barnhotell!
  Hoppas ni kommer trivas som vi har gjort när vi bott där 😉

stats