PATRICIA- Mamma till tre små!

Regn & rusk, semesterplaner!

Herregud.. vilket väder har vi kommit hem till? vi lämnade ett varmt & soligt Gotland för att återgå till vardagen i rusk & regn?
Hm! gillas inte. Känner mig strandad, glömsk som jag är har jag även lämnat kvar regnskyddet till vagnen hemma hos min storasyster! Så, vad har vi gjort idag? Inte ett jota! Byggt tält, kollat på film, vi har pärlat, lagat lunch, vi har städat. Vi har målat, och nu klättrar Wilja på väggarna för lekarna börjar sina! Jävla skit.
Linus jobbar även över hela veckan. Man blir lagom happy! sen sena träningar efter de, verkligen ett haaaaallelujah moment! Hoppas att sommaren snart tittar hit 🙂 Planerar lite på vart vi ska åka under Linus semester veckor, lutar ner mot Skåne, Malmö! Men vi fårse, de återstår att se.

Nä, dags att roa små skrikungar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Hej Patricia!
  Jag mailade dig förut om extensions, och nu har mina kommit! 😀 jag beställde från rapunzel, det funkar va? Jag undrar om du har tid och lust att hjälpa mig att sätta i dom på onsdag? Vore supergulligt av dig! 🙂
  Kram

 2. Elli

  Guu va ball att ni planerar resa till Skåne. Själv ser inte det som ett semester ställe eftersom att man ser det varje dag. Hehe
  Guu va kul det kan va att se Malmö i dina bilder från ditt perspektiv eftersom att du tar så fina bilder. 🙂

  Förslag på upplevelse platser här i Malmö möjligtvis västra hamnen, det moderna området och där finns turning torso.
  Bra ställe att bara sitta och chilla och dricka lite på mitt i stan e antingen Lilla Torg (det ” fina” stället) och Möllevångs torget (alternativa stället).
  Fins många bra stränder som ribban. Sen dom finaste e söder ut i Höllviken (ljunghusen) eller norr ut Lomma.
  Finns många parker man kan gå i och dom e väldigt fina och ganska stora. Finns också folketspark med lite karuseller och sånt.

  Sen finns det Skånes djurpark i Höör och Köpenhamn ligger väldigt nära. Tar bara 20 min med tåget och där finns Tivoli och massa mer.

  1. mammasangel

   Åh, tusen tack för dina tips! Ska verkligen ta och spara de här! Eller skriva ned 😀 Tack verkligen! och lovar dig bilder från mitt perspektiv.

 3. Beatrice - mamma till William

  Håller med om det trista vädret!
  Ett tips om ni bilar ner mot södra Sverige är att stanna på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Läste att ni hade varit i pippihuset på Gotland och att Wilja gillade det. Tror hon kommer älska astrid lindgrens värld då 🙂

stats