PATRICIA- Mamma till tre små!

Rastlös och suriga barn!

 

Hej du Söndag!
Ja, idag har de verkligen känts att de är dagarna efter allt ståhej, dock så har jag haft myror i brallan precis hela dagen och känt mig oerhört uttråkad! ändå långt in i själen, fy så jobbigt.
De försvann efter ett par timmar, nästan så jag blev helt låg för de var så trist.. Senaste dagarna har tjejerna skrikit och gråtit vartannat, vilket också bidrar till att lusten och humöret försvunnit rätt fort.
Och nu längtar jag till lite barnfria dagar! – fy vilken usel mamma jag är, väntar mig sådana kommentarer just nu. Men nå, har hål i öronen och jag vill bara få slut på bråk och trots! Varför kommer de i perioder?

Vi har spenderat förmiddagen hos Farmor och Farfar! ätit lunch, barnen lekte runt och hade de bra! Hem, äta middag.. leka ute, leka i vattenspridaren och studsa på mattan! nu är vi duschade och redo för att sova, i allafall mamma.. I kväll blir de jobb, och Wiljabus åker till Pappa om en liten stund för några dagars bus! De behöver hon. ♥
6 arbetspass kvar denna vecka och två pass nästa vecka, sen tar jag S E M E S T E R!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Daniella

    Verkligen ingen dålig mamma!!! Dem som tycker att man är dålig för att man längtar efter egentid eller lite ensamhet när man har barn har antingen inga barn själva eller är rent av puckade!!! Bara att ignorera tyvärr är det oftast bara ren och skär avundsjuka bakom kommentaren. 🙂

  2. Li

    Fyfanva va snygg man kan vara då! Kan inte du göra ett videoinlägg med tjejerna , när dom blir på bättre humör..dom är ju bara så söta!

stats