PATRICIA- Mamma till tre små!

Pyssel-Söndag.


I dag så har jag och mitt lilla hjärta haft en jätte fin dag tillsammans. ♥
Och jag har känt mig glad, solen lös för första gången sedan i September! utan att överdriva faktiskt? Det lättade upp precis alla känslor! vi kastade på oss ytterkläderna och gick ut. Vi lekte ute i sandlådan, åkte kana, gungade lite, vi rensade även upp ute  i förrådet, tog upp alla jul-saker! så i dag har vi jul här i vårt hus, adventsljusstakar lyser, glöggen har inhandlats! Linus var på utbildning under dagen, så jag och den lilla har gjort en storrensning här hemma! 5 ikea-kassar fylldes hemifrån för att tas ner till förrådet, rensade ut fem påsar med leksaker från tjejernas rum! har lyft upp på allt, flyttat omkring och dammsugit så det bor inte en råtta kvar här hemma hos oss.

Har möblerat om bland våra kläder, bytt ställen på mina och tjejernas saker! bebis har fått en egen liten låda till en början. Linus garderob är i ordning gjord, ja vi har i princip städat från 08 till 17, och därefter så åkte vi och storhandlade! alla måsten inför veckan är klara.
I morgon så har jag ett prov inför mitt delprov och ska klara alla moment! så i kväll blir det tidigt med lite glögg, walking dead och pepparkakor.
Puss och Kram på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats