PATRICIA- Mamma till tre små!

Pottan & Novalie!Här har vi en fin liten Novalie på morgonen med alldeles röda ögon! Men se så duktig hon är, kiss på pottan och sen torkade hon sig efteråt med Papper och slängde i toaletten!
Haha, att man kan bli så stolt över det här? att hon kissar på en potta.. Men åh, det har ju gått så fort och hon är ju så stor <3
Nu får vi se om hon blir lika tidig av med blöjan som Wilja var, eller om det dröjer lite längre för henne. Men vad gör det? hon sitter på pottan för hon tycker det är roligt! Precis så som Wilja gjorde, och de får gå i hennes takt.
Men de vore skönt om man slapp blöjan helt till nästa sommar! då är hon lite över 2 år.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

    Min stora var blöjfri dagtid redan runt två år, hon slutade sedan med nattblöjan ett par månader efteråt. Min minsting nu dock, han fyller två om en månad och visar verkligen inget intresse även om jag försöker visa det för honom. Ja det sägs ju att killar är senare med sånt, kanske stämmer det?

  2. Lotte

    Det här kändes tyvärr exponerande att se. Bilderna känns alltför privata och jag hade inte uppskattat detta om det hade varit bilder på mig som liten.

  3. Amanda

    Ja hon är ju betydligt mycket större i storleken än vad Wilja var i hennes ålder, i alla fall det man ser på bilderna. Nova verkar så stor för sin ålder 🙂

stats