PATRICIA- Mamma till tre små!

Plantagen!

Idag har vi verkligen varit aktiva från morgon till kväll! efter jobb natten så vilade jag en stund, fick en chock när jag kom hem och det var alldeles tyst i hela lägenheten! ALLA låg och sov, det har aldrig någonsin hänt då jag har två väldigt morgonpigga tjejer! Iallafall den minsta, som alltid väcker den stora! Så jag la mig jag också. Efter vilostunden så kände jag att, nä! här kan vi inte ligga när solen lyser. Är ju faktiskt ledig idag! så jag kan sova nu, vilket jag också ska. Ljuvligt!
Vi klädde på oss och åkte till leklandet stor och liten med tjejerna! åt pannkakor och hade en jätte mysig förmiddag!

På väg hem så stannade vi på plantagen (bättre sent än aldrig) och köpte nya krukor och blommor till både framsida, balkong och hem! Blev så fint, känns så hemtrevligt med fina blommor som välkomnar en. Wilja hjälpte mig att plantera, sen rensade vi i jordgubbslandet! alldeles jordiga och smutsiga blev vi.

Packade ner badväskan och åkte till stranden, där spenderade vi hela eftermiddagen! barnen lekte, och jag lapade en stund och vilade i solen vid strandkanten.
Ska inte gnälla! Väl hemma så blev de lite middag, sen tog jag cykeln på en tur. 15 km blev de! Nu är jag slut som artist, så godnatt!

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandra

    Hej! Tänkte bara höra med dig var du har köpt den stora rosa blomman. Tyckte att den va så fin.kram

stats