PATRICIA- Mamma till tre små!

Phu! möblerat om överallt.


Då har den här dagen flugit iväg, och de är första gången som jag sitter ner på mitt arlse! en mysig hemmadag, jo tjena! jag ska inte gå hemma, får alltid för mig att ändra på saker!
Jag startade med att flytta om hela Novalies rum, rensade leksaker, skitsaker som låg i massa backar! när jag var klar efter ett par timmar flyttade jag om både säng och hela sovrummet, men de blev inte bra! så fick för mig att släpa på hemnes möblerna själv, den mindre till Novalies rum och den stora till oss! hade handdukar under för att inte repa golven, men de gick! här sitter jag med extremt ont i ryggen. Varit nere i förrådet, rensat kläder, tagit upp både mössor och varmare kläder som jag tvättat upp! maskinen har gått i ett i dag.

Annars så har dagen varit supermysig, Wilja har hjälpt till och tyckte de va roligt! vi har pärlat, målat, kollat på film och hon hjälpte mig att laga mat.
När älskling kom hem, så började han spraya våra sängbord vita, får se hur de blir där inne. Ska byta ut knopparna på vår byrå så Novalie får dom rosa och vi några andra! ska kolla om de finns några fina att beställa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Hej p!
  Alltså hur orkar du? Vad är hemligheten? Oj vad jag önskar att jag hade samma energi som du.

  Duktiga dig!

  Kram e

 2. Nathalie

  Haha jag är likadan! Möblerar om och fixar var och varannan vecka. Älskar förändring i hemmet. Och känslan när man kommer in i ett nystädat och fint rum. Inte lika lätt att hålla hemmet vackert när man har småbarn men jag kämpar!

  Konstigt nog är det barnens rum som det möbleras om i mest. De som bryr sig minst haha. Jag är hopplös.

stats