PATRICIA- Mamma till tre små!

Phu! första natten avklarad.


En liten goding från i somras ♥
Gomorgon på er! Nu har jag jobbat, ska hoppa in i duschen och sen har jag en tjej som kommer hit för att få ett fint svall! Så roligt, va ett tag sedan nu sen jag gjorde extensions så de ska bli skit kul. Sen blir de att hoppa direkt ner i säng, för ett till nattpass. Har så få pass denna vecka, och nästa är helt full :/ ♥ Igår så va sista visningen! Nu får vi ser vad som sker, 7 st var intresserade efter visningarna och nu har första budet trillat in. Nu får vi se vart detta bär! Om vi blir besvikna, eller nöjda! 🙂 Känns ruskigt spännande oavsett.
Imorgon så ska jag in till stan, mamma ska till Proforma och jag ska göra henne sällskap! Vad som ska ske, de berättar jag ej! Men roligt ska de bli iallafall. Ska höra lite med min kirurgtejp också, den sitter ju inte på min hy. Sköterskan på återbesök försökte fästa den desperat, men de gick inte. Så får se om jag köper den där ärrsalvan och testar.. den skulle va dyr hörde jag! Men samtidigt vågar jag inte gå med denna tejp som bara släpper, då skaver de ju på ärren. Nåja! en dusch var de ja.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats