PATRICIA- Mamma till tre små!

PERMIS!!!!

Ser ni?? Mitt hjärta det bubblar!
Vi får komma hem en natt, har lärt mig sköta om sonden. Imorgon blir de att åka tillbaka igen! Men vi får åka hem och njuta av kvällssolen med farmor & farfar till en grillning! <3 jag behöver det.

Ska skriva ett ordentligt inlägg ikväll om hur läget är, hur allt utvecklade sig och hur planen är för vår tjej framöver. De kommer bli tufft, men vi klarar det! Allt för min dotter.

NI ÄR HELT JÄKLA MAKALÖSA! Alla… Tack, jag kan inte säga mer än så<3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Önskar er familj all lycka till! Så skönt för er att komma ut i solen och slippa sjukhuset för en stund 🙂
  Din lilla tjej verkar stark och kommer nog klara detta galant! 🙂 Tur du har din familj runt omkring som stöttar er och kan avlasta lite i vardagen:)
  Tänker på er! Kram

 2. Anna-Panna

  Åh va underbart. Skönt att det verkar mkt bättre nu.
  Själv är jag fortfarande lätt skakig då ambulans precis vart här o kollat till min 5 dagar gamla tjej. Jag la mig ned med henne på bröstet framför tv:n o helt plötsligt började hon kippa efter lunch, sådär hulkande på nåt vis.

  Sambon slet tag i henne o dunkade i ryggen o försökte få kontakt. Som du skrev, kändes som en evighet innan han hörde andetag. Då hade jag redan ambulans i luren o eftersom det handlar om en så liten så skickade de en. De undersökte henne inte direkt då de såg att hon andades o har fin färg, men var in o småpratade en stund o tog lite uppgifter. Känns ändå skönt att man handlar som man gör.

  Var tvungen att kika in här nu o läsa på hur symtomen var för Nova. Jag har oxå gått o oroat mig för rs-virus då jag var däckad i influensa förra veckan o fortfarande snorar på här hemma..

  Hoppas allt bara blir bättre nu, för oss alla!!

 3. Jenny

  Åh du får ursäkta mig, men jag kan inte låta bli att störa mig på dessa negativa kommentarer. I situationen patricia är just nu, är väl det sista hon behöver, en massa annat onödigt att tänka på? Du kanske inte menar illa men det är fortfarande inte din blogg detta, DU skulle aldrig lägga ut bilder på ditt sjuka barn MEN det är nu 2012 och landet vi lever i är fritt. Jag kan hålla med dig om att det kan vara skrämmande hur allting utvecklas med internet och hur stor makt endel bloggare kan ha, men man får acceptera & sen blir det helt enkelt vad man själv gör det till. Vi har ingen rätt att styra över någon annan, gilla läget eller så slutar du läsa? Ta hand om dig!

 4. Erica

  Vill först bara säga till Ninni, att jag tror barnen kommer tycka det är kul/intressant att kunna se tillbaka på hur det verkligen var! 🙂 och sen så hoppas jag nova får bli frisk så snart som möjligt så ni kan få njuta av bebis tiden! Du ska veta att du är riktigt stark Patricia och en fantastisk mamma! 🙂

 5. Ninni

  Jag har läst din blogg nå veckor… Inte skrivit men nu måste jag bara skriva..
  Jag menar inte att kritisera dig utan vill bara ge dig en liten tanke..
  Jag jobbar med barn i förskola, är utbildad 5års akademiska studier o läst nästan allt om barn o barnpsykologi mm..
  Jag är även jag en mamma till en son samt dotter i magen med min nya man (liksom du)..
  Jag förstår att du är jätteorolig i utom dig av oro o tankar., men jag förstår inte hur man tänker när man lägger upp bilder på ens barn som är jättesjuk..?.vilket barnperspektiv har man då…?. Du har ett perspektiv på barn men det är inte samma sak som ha respekt o förståelse för barns perspektiv.
  Jag tycker det är en lite oroande framgång me dessa bloggar där man lägger upp bilder på ens barn samt privata texter till det.. – hur vet man vilka spår det blir ..?.
  Vem vill lugga ute på nätet jättesjuk o diskuteras..?. Inte jag iaf.
  Man måste ha en åtanke över vilken sits man sätter sina barn i..- barnen ska respekteras lika mkt som vuxna o har man små barn kan man inte bestämma åt dem vart gränsen för deras iintegritet ligger bara för de inte kan prata.

  Jag skulle aldrig lägga ut bilder på mina barn för hela världen att läsa.. Jag tycker man som förälder måste ha en tanke o ett förhållningssätt för gränsen för vart gränsen går..
  Hur mkt ska man berätta o visa upp..?. Och till vilket pris..?.

  Mvh Ninni

 6. Fanny
  2012-03-23 @ 16:42:49

  Postat av: Fanny

  Du är så stark Patricia, du kommer klara detta galant! Njut nu av kvällen och försök få lite vila. Kram

 7. Carolin

  Härligt!
  njut av grillining,familjemys och samla på dig extra enegi medans!
  Kram och Trevlig helg!!

stats