PATRICIA- Mamma till tre små!

Pappa veckor!

DSC00005-001
DSC00006-001
I
 morgon så är det dags för den här lilla lusen att åka till Pappa i två veckor, nu har vi haft henne i två och nu till Pappa.
Det här är den längsta tiden vi varit ifrån varandra, men hon tjatar och längtar efter Pappa så de ska bara bli roligt för henne. När hon kommer hem igen, så sticker vi till Astrid Lindgrensvärld och njuter utav två veckor tillsammans innan förskolan börjar igen ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Fast om wilja skulle fått åka till BÅDE Italien och Grekland så hade ni väl härjat över det med? Både nova och wilja får ju åka på var sin utomlandssemsster! 🙂 sen är det säkert skönt för wilja att få fullt fokus när hon är med sin pappa!

 2. Amila

  Jag är chockad!!!! Hur kan folk ta föregivet att planera någon annans liv och tycka till hur man skall göra?? Tycker ni ska skämmas! Du gör absolut inget fel för att ni åker utan henne då hon ska iväg med sin pappa. Har själv två barn som åker bort med sin pappa 3 veckor varje domar och ska vi då behöva sitta hemma dem tre veckorna? Löjligt! Folk har inte utvecklats verkar det som.

 3. Angelica

  Men herregud ge upp! Ska alla gnälla lika mycket över julafton och andra ”stora” grejer som händer ?! Är det orättvist att novalie får fira julafton hemma medans wilja får åka till sin PAPPA! Ibland undrar man hur andra familjer gör som har två familjer ?! Usch! Ha en trevlig semester o skit i alla puckon här som inte växt upp och inser att det kanske är såhär livet ser ut för dom flesta familjer !

 4. Hana

  Men tjejer lägg av!!! Inget konstigt med det. Alla har sina orsaker! Och sen angår det väl inte ngn om vad Patricia och Wiljas pappa har kommit överens om!!!

 5. Karin

  Va, åker inte Wilja med er?! Håller precis med dom andra, jag skulle ha bytt veckorna… Att åka utomlands med familjen är en stor kul grej. Där man gör minnen och faktist spenderar familjetid…. Skulle nog aldrig ha hjärta att lämna andra dottern bort….. Wilja lillen </3

 6. Angelica

  Jag måste hålla med här, jag har inte tyckt att Novalie favoriseras trots att andra har kommenterat det innan.. Men det här får jag inte riktigt nån logik i, hur jag än vrider och vänder på det!? Håller med Jossan angående att byta vecka eller liknande…

 7. Jossan

  Schysst å bara ta med Novalie utomlands?
  Snacka om att favorisera Novalie, å inte Wilja.
  Är väll mer anledning å ta med Wilja än Novalie iaf? då hon är större å kan få ut mer utav semestern!

  Visst att hon ska till sin Pappa, men hon borde väll fått åka med säkert. Ni hade säkert kunna bytt en vecka lr bokat en vecka tidigare lr 2 veckor senare.
  URK! vilka föräldrar:/

  1. mammasangel

   Åh gud va roligt! jag hade nästan saknat dessa totalt innehållslösa kommentarer 🙂

   Wilja åker till Italien med sin Pappa! så det är väldigt synd om henne att hon inte åker tillsammans med oss, eller hur?
   Och om det var så att Wilja inte åkte med oss, så är det väl bara bra att passa på att åka bort med en utav dom medan dom är små och då ingen kommer att komma ihåg denna resa när dom är äldre. Att åka med Novalie få ut mycket utav semestern, göra tvärtom nästa år! åka med Wilja, och Novalie är med Farmor.

   Vad är problemet när barnen inte är 6-7 år och vet att dom inte får följa med?
   Innan ni yttrar er om ”URK vilka föräldrar” så borde ni tänka två steg längre, om det ens är möjligt.
   Vi favoriserar ingen här hemma, och vilken tur att alla nära oss vet det.

stats