PATRICIA- Mamma till tre små!

– Overaller, hjälp??

Jag tycker verkligen detta med overall är jätte svårt.
Förra året hade Wilja den högst upp till höger (dock en röd från Didriksson).
Den gillar jag väl, men den va tunn och lite stel. Kändes inte så bekväm! Men wilja var varm hela vintern även om det var så kallt! Så plus i kanten för det. DOCK så satt vi inte så mycket i snön eller lekte ute på det sättet.

Jag har hört så gott om: Ticket to heaven! Den längst ner till Höger. Såg en liknande på name it idag! HUR fin som helst, och tål mycket. Bra med den dubbla öppningen! då det är lättare att klä på/av.
Den från Hummel har vi kollat på FLERA FLERA gånger och jag är lite kär…. Någon som har erfarenhet av den?

Molos är JÄTTEFIN! Men vill ha en slitstark färg, känns som rosa lätt blir… grå efter ett tag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Kolla upp Fix overaller, bästa vattentätheten och slitstarka! Finns en riktigt snygg från Fix på Lindex, rosa och svart! 🙂 Annars har jag bara hört gott om Didriksons förutom att dom är knepiga i storlekarna. Molos har jag hört är sämst när det gäller vattentätheten, läcker igenom fort!

 2. Anonym

  Hej på dig!
  Ett litet tips bara, kolla upp att de tål att torkas i torkskåp. Tror att Reimas overaller tål det väldigt bra…. Kram

 3. Madde

  Kika gärna in på mina auktioner, kanske du kan göra ngt fynd till den lilla flickan:) Va skoj att du hade rätt, magen hade lite annan form nu därför trodde jag på kille:)

 4. helena

  Ett tips ha en billig och på dagis och en annan hemma. På dagis slits kläder lätt inte så kul om en dyr en går sönder eller slits. Börja tänk att allt ska helst kunna användas av lilla syskonet också. Det rådet kan du ha till kläder också, kan försvinna saker på dagis. Finns tyvärr föräldrar som tar kläder av andra barn hyllor.

stats