PATRICIA- Mamma till tre små!

Osäkerhet!

Varför sitter känslan av kvinnlighet i långt hår och långa naglar?

HUR SKA JAG GÖRA, vilken färg… frisyr! going nuts.

Varför blir jag den Osäkra_Patricia när jag har kort hår? Förstår bara inte det.
Får jämt höra att jag passar så mycket bättre i kort hår, och att de framhäver mina ’speciella’ drag som jag har. Vilka drag menar ni det?
Att jag är ’tuffare’ och ’snyggare’ i kort hår.
Men att alltid känna sig ’tuff’ är inte kul. Jag är en tjej som pendlat mellan ALLA olika stilar! Fram och tillbaka, men jag har aldrig känt mig 100% i någon! ”/ Jag är lixom en blandning av rock/sött-snyggt/elegant you name it. Och just därför kan jag nog bära UPP de flesta stilarna.

När jag va korthårig kände jag mig som en pojke! utan smink, så såg jag fan ut som en också. Kände alltid de där behovet att sminka mig starkt kring ögonen för att verkligen BEVISA för folk att jag va en tjej!

Det här är skitjobbigt.
För jag trivs i båda, men varför är man aldrig nöjd och alltid tveksam?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Man behöver ju inte ha samma stil hela livet heller. Det är väl helt okej att förändra sig efter känsla och årstid? 🙂 Jag tycker också att du ser "coolare"/"vuxnare" ut i kortare hår och "snällare"/"flickaktigare" i långt hår…men det gäller nog de flesta människor.

    Den färg och frisyr jag gillar bäst på korten ovan är den i mitten med blå bakgrund…men det kräver den där solbrännan också för att bli just så där snyggt! 🙂 Det JAG tycker är dina speciella drag är hög panna, höga kindben och näsans lilla "uppåt"-vinkel. 🙂

stats