PATRICIA- Mamma till tre små!

Ordentliga skor & jacka!

Det som står allra högst upp på min lista nu är ett par rejäla och varma skor! Dessa curlingkängor vill jag så gärna ha, kanske inte jordens snyggaste sko! Men varmt ska de va, och då vet jag att dessa levererar. Min syster har använt dessa skor i alla vintrar, och är mycket ute både i fjäll och med barn. Dessa skor har aldrig svikit!
Och har faktiskt bara hör lovord om dessa skor. De finns olika modeller, men jag vill ha dessa från Canada Snow.

Ska de fortsätta i dessa grader här så kommer jag fasiken inte ut genom dörren innan jag skaffat mig en ordentlig jacka och skor!
Barnen går ju alltid i förstahand, och man är så snål gällande sig själv. Men de här funkar ju inte, kan inte gå ut med tunna små höstskor och höstjacka! ih, när ska jag ta mig iväg??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia

  Åh sånna köpte jag nu denna viter och är helt underbara! Kan gå barfota ut med hundarna utan att frysa! 🙂 men jag har höga sånna, kanske är ett tips till dig oxå, fryser inte om vaderna och man kan gå i hög snö! 🙂 kankse är skönt om man ska leka med barnen? Men du kanske har täckbyxor, vilket jag inte har! Går ut med hundarna i jeans och då är dom perfekta med höga skaft så man kan vandra runt i hög snö 🙂 1699 kosta mina 🙂

 2. Erica

  Curlingkängor är heeelt outstandning! Snodde mammas och hade på fötterna när jag jobbade i stall, med en bra socka på foten frös jag inte ens när det var -20 grader. Och då gick jag i dom från halv åtta på morgonen till halv åtta på kvällen 😉

 3. Tina

  Hej! Jag har precis upptäckt din blogg 🙂
  Jag har exakt dom skorna. Köpte dom förra vintern då jag va gravid och dom har hängt på iår också! Tummen upp för dessa

stats