PATRICIA- Mamma till tre små!

Operations berättelse!

04.45 så ringde klockan imorse! Jag flög upp som ett skott ur sängen och tog mig till duschen. Andra hemska tvätten med descutan! Man får inte smörja in sig efteråt, så hyn är alldeles äcklig och torr. De va hemskt! Jag väckte Wilja som skulle lämnas till Pappa på Söder 🙂

06.08 satt vi på ”natt tåget” som Wilja sa <3 jätte glad hela vägen och hon åt frukost bland stressade människor som var på väg till jobbet. Jag va inte ett dugg nervös konstigt nog, då jag varit det i två veckors tid.

07.15 så klev jag in på proforma! Möttes av den otroliga personalen (då överdriver jag inte) helt makalösa. Dom visade mig mitt mysiga lilla rum och gav mig morgonrock & tofflor<3 klädde av mig och la mig på sängen och vilade.

08.30 så kommer min kirurg Örjan Gribbe in och hälsar, hur glad som helst och frågade om familjen då Novalie var med under konsultationen. Han har barn i samma åldrar som Wilja & Novis. Han ritar på mig, och frågar om jag var säker! Fortfarande inte ett dugg nervös. Han berättade att han hade tre OP innan mig!

09.30 narkosläkaren, lika personlig kan kom in till mig och pratade om blommor och bin! Fick Kanyl och tabletter så allt skulle vara färdigt.

10.30 hämtas jag in för OP! La mig i kylrummet, de va så sjukligt jävla kallt så jag huttrade! Fick ett varmt och gosigt täcke på mig! Han sa att jag skulle få lite lugnade samt sömnmedlet nu. "Happening tänkte jag, jag har full kontroll över de här! In My ASS, vaknade på uppvaket vid 13.00 och grabba tag i tuttarna, TUTTAR! Sen kom tanken, var dom inte större än såhär? Jag har ju förberett mig på två vandrande meloner då jag va så osäker på strl.

Dom är alldeles perfekta! Skulle jag tagit mindre hade jag blivit väldigt missnöjd, perfekta är ordet.

Direkt efter hade jag så sjukligt fruktansvärt ont! Kändes som en elefant satt på mitt bröst och jag kunde inte andas. Som jag sa till sköterskan, hellre föder jag naturligt 10 gånger till än att ha de såhär.

Men chockerande nog har all smärta försvunnit mer eller mindre! Klart de spänns, men mer som en extrem träningsvärk. Kan sätta mig upp utan problem, dra upp armar över huvud och sidleds. När jag träffade alla tjejer som opererats idag utav Örjan så stirra alla bara på mig! De flesta kunde inte ta sig ut från rummet, en svimmade och den andra kräktes.

Jag har ingen rätt att gnälls efter de här även om de gör "ont", finns dom som har de fruktansvärt.
Satt och pratade över en timma där ute, sen hjälpte jag till att ge dom mackor och öppna alla flaskor med cola!

Jag tar säkert tillbaka detta imorgon, men jag är glad att slippa uppleva den extrema smärtan jag sätt i hos andra idag.

Inget ord i världen kan förklara den känslan och tacksamheten jag bär, de här betyder mer för mig än vad någon någonsin kommer att förstå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  va skoj med ett fint resultat!!

  jag har fått tillgång till din andraa blogg men nu när man ska in på den så får jag upp en ruta att webbsidan inte funkar, likadant från telefonen som från datorn …

 2. M

  Det här kommer låta creepy haha men jag drömde om dig och din bröstoperation i natt och hur glad och lycklig du var och hur stolt jag var över dig. Alltså Patricia, jag känner ju dig via din blogg och den person du delar med dig av till oss läsare och du känner ju inte mig.. Så detta kanske låter konstigt. Men du är verkligen en förebild för mig. Du är en fantastisk mamma, en sådan mamma jag drömmer om att bli. Du är en fantastisk flickvän, vän, person. Om jag blir/är hälften av det du är så är jag lycklig. Du har en sån energi, glöd, mod.. Obeskrivligt. Du är helt enkelt så jävla grym och de som får umgås med dig och ha dig i sin närhet ska vara oerhört tacksamma. Tack för att du är du, att du delar med dig av ditt liv och finns här som ett ljus i den becksvarta tunneln. Du är fantastisk.

 3. madde

  Så himla skönt att läsa om att allt gick så bra!
  Hoppas verkligen du fortsätter att inte ha så himla ont – det man kan se här ser så himla bra ut!
  Grattis:)

 4. Alexander

  Gud vad härligt att höra att det gick bra för dig gumman! hoppas att det inte värker allt för mycket imorgon så du behöver ta tillbaka det du säger nu 😉 haha! sköt om er o se till att din karl pysslar om dig ordentligt nu! kram

 5. Freija

  Har läst din blogg nu sen några månader tillbaka, och ville bara säga; vad SKÖNT att allt har gått bra, du förtjänar det!

stats