PATRICIA- Mamma till tre små!

– Nya älskade bostaden!

Ja idag var äntligen dagen här, tillträdes dagen till vår nya lägenhet! ♥ Vilken lycka, vilken jävla lycka säger jag bara!
Morgonen började tidigt då vi möttes upp för att godkänna städningen (sju i helsikes trött var jag efter allt jobb) men de var bara att sätta på sig ett leendé, för jag är så sjukligt glad! Känslan utav att öppna dörren till VÅRAN nya fina lägenhet, stora fina rymliga och nya.. äsh, de går inte ens att förklara, ren och skär glädje! Till banken, skriva på alla papper, alla pengar skulle föras över och så. Sen var de dags för första lasset! Jag och Linus har slitit som djur med alla kartonger, hemnes byrå, säng, gavel! Precis allting. Efter vi var klara med de, så hem till vår lägenhet och hämta kartonger! Som TUR är var de just bara kartonger. I morgon kommer vår säng köras, barnens, tv och endast spegel! Resten ska kastas på tippen, allt är sprillans nytt och de känns så grön jävligt skönt.  Vi åkte till Svärmor och blev bjudna på middag, sen tillbaka! Med hjälp utav dom, Farfar tog en promenad med lillan i vagnen så hon somnade! Och vi började med att slipa väggar, tapeter ska upp imorgon.
Linus har rivit ut de gamla köket, och in med de nya vita fina från Lidingö! ♥ Nu återstår det en hel del i helgen, förhoppningsvis är de beboligt på Lördag kväll så vi får sova där..
De går fan inte att beskriva tjejer!

Nå, som ni förstår kommer jag inte ha så bra uppdatering här, datorn ska flyttas och ska få igång bredbandet imorgon förhoppningsvis! MEN, jag har ju instagram: Mammasangel om ni vill följa kaoset!
Sen har ALLA paket nu postats, haft lite mycket i veckan och de har tagit lite längre tid! Men imorgon eller i början på nästa vecka kommer ni få era paket ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kine

  Åh grattis!! Vad fint det ser ut.
  Ska bli roligt att följa dig vidare med det nya boendet här på bloggen och instagram 🙂 <3

 2. Rebecca

  Åh vad roligt för er! Hoppas ni kommer trivas bra där! Kan inte du lägga upp en bild senare hur planlösningen ser ut på lägenheten. Är själv intresserad att flytta till sånna lägenheter 😉 kram

 3. Sofia

  Grattis 🙂 Så kul att äntligen få börja inreda! Så kul när allt är nytt, hoppas ni kommer trivas i er boklok lägenhet!

stats