PATRICIA- Mamma till tre små!

– Nu har vi landat hemma i Bålsta.


Behöver jag säga mer än att lugnet har ramlat över mig, och att vi äntligen har kommit hem?
Meningen va att stanna hemma hos Mamma idag! Men vid 17 så kom paniken krypandes över mig… Och allt jag ville va bara att åka HEM! Så kollade tåg lite snabbt, vid 18 lämnade vi Gnesta. Sen kom jag till stationen här i Bålsta vid 19.04. Jag måste få säga att jag ibland ÄLSKAR SJ. Den annars så långa resan tog ett litet ögonblick, snabbt byte vid centralen. Susade förbi alla stationer och hem kom jag! på 64 minuter, jag är riktigt imponerad! 😀 klart värt varenda krona som de kostade lite extra!

JAG ÄR HEMMA!♥

Nu ska jag vänta på att trollet ska somna, (hon är helt överlycklig över att vara hemma!) springer runt i hundra här hemma och leker med sina leksaker. Så idag, ja. Då får hon va uppe tills hon är riktigt trött och bara vara! Har varit så mycket för henne dessa dagar, och se henne så glad och leka med alla sina saker gör mig så lugn! Njuter verkligen. Och imorgon får hon gå till Dagis och leka med alla sina kompisar♥ Nu hoppas jag att vi kan STANNA hemma! Mamma ska verkligen vila, och inte göra hundraåttio saker samtidigt som jag är ganska känd för. Är de stökigt, let it be!

När trollet har somnat så ska jag sätta mig och läsa igenom era kommentarer en vecka bakåt och svara på alla som jag hinner! Åter igen, ett varmt och stort tack till er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats