PATRICIA- Mamma till tre små!

Nu har hon äntligen öppnat ögonen för världen. <3

  

Våran efterlängtade lilla prinsessa valde att titta fram den 30-3-2010 klockan 20.15

Lilla prinsessan Wilja Cornelia Lindh Brandén kom till världen med en rasande fart! <3 Vi alla mår jätte bra, otroligt trötta. Men vi repar oss! vi ligger här och kramas, pussas och kan inte förstå att drömmen har blivit till verklighet.

Hon vägde 3220 gram och va 47 cm lång!
En liten tjej <3

Vattnet gick av sig själv klockan 12.00, sen kom värkarna tätt! från halv fem till halvsex öppnade jag mig 5 cm. Men krystvärkarna kom 19.45 och ut kom hon 20.15

Kommer att skriva såfort vi blir lite piggare, vill tacka IGEN till alla kommentarer och fina stöttningar. Ni är helt enkelt bäst!

Jag svävar fortfarande på moln och tror inte detta riktigt är sant.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Joey!

  Jag blir så lycklig när jag ser dessa bilder! Hon e den finaste jag sett!! Hör av dig när du kommit hem och landat lite Puss jag tänker på er! grattis !:)

 2. Caroline

  Åh gud jag ryser! GRATTIS till er båda! Ni kommer bli sånna underbara föräldrar!! Och välkommen till jorden lilla Wilja! <3 Hoppas allt är jättebra med er allihopa och att den lilla UNDERBART söta prinsessan får en bra start på livet!! <3 KRAMAR I MASSOR!

 3. Camila

  grattis! har följt din blogg sen början av graviditeten 😀 blev så glad för din skull! du kommer att bli en sån bra mamma! eller du är redan det 🙂

 4. Madde

  Hallojjjj

  ÅH vad kul, GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Förstår att det måste vara hur underbart som helst….äntligen har ni henne=) Underbart att se….
  Önskar er allt det bästa och tack för att vi läsare fått dela din resa, frustration och nu lycka! Super!

  Kram

 5. Charlotte

  Grattis!!
  En liten plutt,kanske var därför hon valde att stanna kvar lite längre,så hon kunde lägga på sig lite till…:)
  Som sagt,stort grattis till er söta tjej!!

 6. Sandra

  Grattis!!
  Vilken fin tjej!

  Visst känns det overkligt?
  Hon ska vara med er resten av livet.. Helt sjukt!
  Jag har fortfarande inte förstått att Alexander ska vara med oss och han är 1 ½ år. heheehhe…

  Grattis igen!

  KRAM KRAM

 7. Sofia

  Välkommen till Världen! Skönt att allt har gått bra. Ta hand om er och samla krafterna. Jag har följt så gott som hela resan av graviditeten via din blogg, det blir en spännande fortsättning. Jag vill gärna läsa om hur du, som kvinna och Simon som man, upplevde förlossningen. Det skulle vara intressant om ni skrev och berättade. Hur känns det att stå bredvid sin älskade i denna minnesvärda stund och hur kändes det för dig? Kram!

 8. Linda - BF 7 maj

  ÅH, stort grattis till er lilla underbara tjej! Vad häftigt! Jag blir tårögd när jag ser nyfödda små människor, det är så otroligt att det är en såndär liten krabbat man har i magen!

  Grattis, grattis, grattis! 😀 Den där lilla tjejen måste ju varit värt den jobbiga övertiden! Ta hand om er!

 9. Sissela

  GRATTTTIIISSSS!!!! Åh, jag tittar på bilderna och det kommer tårar faktist =) all lycka till er, vilken underbart söt liten tös. Snart är det min tur!
  Bra jobbat Patricia och Simon <3

 10. Jenny

  grattis till lilla wilja. Hoppas dom tog hand om er på bb efter vi pratade i tisdags.. =) Min mammas kusin susanne säger grattis och önskar er all lycka. Puss

 11. Denise

  Grattis till erat lilla mirakel 🙂 Jag älskar att läsa din blogg och jag har verkligen längtat till varje nytt inlägg du skrivit under hela din graviditet 🙂 Grattis igen!

stats