PATRICIA- Mamma till tre små!

Nu är vi hemma igen <3

Parkenzoo kattnatta babyboom
V
i kan faktiskt inte tacka nog, och vi har tankat massor med energi trots att barnen har trotsat sönder när det varit så varmt! har verkligen varit super kul att ha fått chansen att fått följa med på detta event. Det var verkligen något utöver det ”vanliga” om man ska säga så.
Vi avslutade det tidigare än vad vi tänkt idag tyvärr, Novalie var inte riktigt hundra när hon vaknade! otroligt gnällig, och grät över att hon hade ont i magen och pekade på den.
Men vi gav de en chans, åt frukost för att se om de gick över! men de gjorde det inte, vi packade in oss i bilen och tänkte åka till Parken Zoo med alla andra för dag 2, men hon blev verkligen jätte ledsen och sa att hon hade ont i rumpan. Mycket riktigt, kände på hennes mage och den var så jäkla hård! när jag masserade så skrek hon ännu mer.
Hon bajsade i går, men två jätte hårda små bollar. Och eftersom värmen gjorde barnen trötta nog, så bestämde vi oss för att åka hem! vi stannade på vägen och fick henne att röra på sig en stund, låg i gräset och masserade lilla magen och tillslut så släppte det! ush, stackars liten.

Vi stannade även på Maxi på väg hem, köpte hem en jätte stor pool åt tjejerna! så dom har legat i vattnet från kl 12 till 18.
Busat, ätit mat och haft en bra Söndag på hemmaplan! vi är nu duschade, Novalie sover, Wilja kollar på film och jag förbereder Måndagen!

Ett stort Tack till Tanja som arrangerat detta, och till Parken Zoo för att ni gjorde vår helg♥

10377631_10152428512901575_5841203841136645830_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats