PATRICIA- Mamma till tre små!

Novalie är värre än syrran!Mammas riktiga busfia! Medan Wilja var på förskolan så passade vi på att busa som bara den!♥
Fick till så fina kort så jag skulle vilja lägga upp alla, och vissa skulle bli BEDÅRANDE om de inte vore så att dom blev suddiga för hon flabbade så mycket.
När vi hämtade förskolan så följde jag med två rara mammor till pulkabacken! Barnen plöjde och röjde, upp och ner med både pulka, stjärtlappar och snowracer.
Kul men k-a-l-l-t var det som bara den. Precis efter jag satt wilja brevid Novalie i vagnen blev hon urledsen och sa att hon frös om fötterna! Jävla skit tänkte jag, de tar ca 15 min hem. Så jag sprang hela hela vägen med syskonvagn och pulka, vinden fan piska i ansiktet och snoret rann från båda borrarna! Barnen låg tätt under filten så dom hade det bra. 40 min räckte gott och väl i denna jäkla uberkyla. När vi kom in så var jag iskall och svettig, vilken vidrig kombo. Av med wiljas skor och blåste henne om tårna och satte dom mellan mina lår, iih! Trots ULLSTRUMPOR och viking dojjor va hon alldeles genom kall. Inte bra! Så imorgon är de ännu kallare, var bara -10 idag, och imorgon -16. Då blir de en innedag hela dagen kan jag lova! förutom lämning av Wilja till Pappa. Hua, nu har hon varit hemma sålänge så de känns ännu jobbigare att hon ska åka. Men på Måndag är hon hemma igen! 🙂

Resten av dagen har spenderats med mys, visning och mästerkockarna! ett samtal till med banken, sen får vi se vad som händer gott folk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Jättefina bilder och vilken underbar ögonfärg flickan har, alldeles klintblåa med en mörkare rand runt. Mysig klänning också.

  2. Angelica

    Hej! Gillar din blogg riktigt mycket. En grej som är lite kul är att jag har en dotter som är född 120224 och heter Nova, haha. Hittade bloggen för ett tag sen och har följt den sen dess. Extra kul när våra barn är exakt lika gamla.

  3. teresamattsson

    Herregud va fin hon är Patricia! Va stor hon har blivit! Tiden bara springer iväg! Fina fina flicka! 😀

stats