PATRICIA- Mamma till tre små!

Noa Noa <3

Tack bästa Lena för att du fick ut mig idag.. ♥
Kan inte med ord beskriva hur trött jag är ikväll, känns inte som jag har sovit på två dygn! och de har jag knappt, vaknade vid 06 igår, sen dess har jag 1.5-2 timmars sömn på nacken! Jag ser lika risig ut och påsarna hänger, jag längtar tills jag får lägga mitt huvud på kudden.
Idag efter lämning så följde jag med min vän till Barkarby i detta OVÄDER! hon skulle kolla på julklappar till barnen, hittade lite smått & gott bara! Gick in på Noa Noa, och hittade som vanligt när man är där fina kläder! Vi tog en liten lunch på Waynes, Novalie åt glatt upp sina pannkakor och jag sörpla mitt goda kaffe..

När vi kom hem så hämtade vi storasyster på direkten! hem, kokade upp lite soppa tills Pappa Linus kom hem! Nu, efter lite paketinslagning är jag återigen illamående och bajsatrött.
Äsh, sova kan man göra i graven.

Imorgon så ska vi befinna oss i Enköping 07.30, och vara inskrivna under hela dagen.. Vill bara vakna upp, och att den dagen redan varit.
Tack för era fina underbara, varma kommentarer. Kan inte tacka nog för er omtanke, era stöttande ord..
Jag är tacksam över att jag har er! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats