PATRICIA- Mamma till tre små!

New in, välkommen vår!


Idag har jag och min älskling haft en så jävla mysig dag, de här va riktigt längesen. Minns inte sist vi gick i affärer helt ensamna under någon timma!
I morse så lämnade vi barnen sent på förskolan, och hämtade dom vid 14. Men mellan de så åkte vi och handlade lite mat, sen åkte vi till Kista en stund och strosa omkring! Hittade ett par nya Converse, mina har verkligen gjort sitt och lite smått & gott. Linus var storshopparn idag, både jacka, tröja, skor och hela baletten. Vill då påpeka att de är jävligt stor skillnad på pris om man är en tjej och kille! ush, varför är de sån skillnad på killar och tjejer? jag kan få 10 basplagg , om inte mer. De får han knappt en schysst tröja för! Helt tokigt. Nåja, sen åkte vi in till Barkarby outlet! In på Odd Molly! Ville verkligen ha mjukisdressen, men självklart såldes den inte där :/ ♥ Har så himla länge letat efter en fin mjukisdress att ha. Hittade en som var helt ok inne på Cubus! Men bara L och XL kvar i allt 🙁 fler är myssugna så som jag är.

Barnen är iallafall hämtade, nu inväntar en mysig påskhelg.
Imorgon åker vi till syster, sen på Lördag blir de en snabbis hem till far min! Sen vidare på påskmiddag hos svärföräldrarna med hela släkten.
Kommer bli sjukligt mysigt, hoppas ni alla får en mysig helg ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats