PATRICIA- Mamma till tre små!

New in till flickorna!


Lite uppdatering från ZARA till Wilja, jeans & en liten blus! Novalie fick en kofta & en söt liten tröja! ♥
Mina flickor har kläder till förbannelse… och egentligen borde vi inte köpa en enda pinal till dom! meeeen…. de slinker alltid så lätt ner något VARJE gång man åker mot stan! Någon mer som är likadan? ^^, finns så mycket fina barnkläder! Kunde man, så hade man handlat precis allt man ser.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise - Tvillingmamma till Lowa och Malte

    Jag är precis likadan! Mina barn har så mycket kläder att allt inte ens är använt! Men som du säger, det finns så OTROLIGT fina barnkläder och det slinker lätt ner något varje gång man är inne i stan. Tyvärr finns det så mycket finare och färgglada kläder till flickor än till pojkar, vilket är trist tycker jag! :/

  2. Sarah

    Det är roligt med nya kläder! Jag är likadan till min son, han har allt men ändå hittar man ngt som ska med hem från affärerna 😉

stats