PATRICIA- Mamma till tre små!

New in!

I Jakan så hittade vi lite smått och gott, en ny BH i rätt strl, ett virkat vitt linne från H&M. Nu längtar jag till shorts och brun hy kan jag lova!
Slut på att jämt känna sig blek, trött och sunkig.
Iallafall, ekonomiskt är det att hitta vinternsgrejer nu. Bytte Novalies skor, och hittade ett par KAVAT skor åt henne istället! -30% , bara tacka och ta emot! Fick betala 450 kronor för ett par ordentliga och grymma skor åt henne. Så nu kommer hon inte frysa på förskolan! Även dem ringde, får börja den 19 feb istället.
Några dagar innan sin ettårsdag, herrejesus. Två förskolebarn! inte mammaledig… va konstigt allt känns!
Imorgon så ska jag skriva på Papper till jobbet, och på natten går jag på mitt aaallra första pass. Jag hoppas att jag klarar av att jobba natt nu, de tror jag inte blir något problem. Problemet kommer vara att lära sig somna när man kommer hem ett par timmar innan barnen ska hämtas från förskolan!

Någon annan som jobbar natt med småbarn?
Jag har hört att det är jäkligt bra! Då du får mycket mer tid med barnen om dagarna.
Jobbar man natt, så lämnar Pappan på förskolan. Jag hämtar barnen vid 15-16, sen har jag hela kväll och eftermiddag med dom istället för att komma hem efter 17-18. Sen behöver jag inte jobba Mån-Fre, utan det räcker 2-3 dagar i veckan för att det ska bli en heltidslön ändå med tanke på OB natt-tid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hej Patricia! Jag avråder dig starkt. Det tär fruktansvärt att jobba natt! Dels det sociala & sen även tålamodet! Samt att kunna somna på bestämda tider. Man blir väldigt ensam.. Det tog ett bra tag innan jag hämtade mig men jag kommer aldrig mer jobba natt.

  Självklart är det olika..

 2. Sofie & Jonathan

  Jag har hela tiden jobbat ständig natt när J gått på förskolan och tycker det är fantastiskt. Man får mer tid o fler lediga dagar. Anledningen att det inte är helt optimalt för våran del är för att min man jobbar inom ambulansen och också jobbar dagar som är 8-18, natt 18-08 eller dygn 08-08 och man vet aldrig när han slutar. Får dom en körning 17.50 måste han åka om ingen kommit för att avlösa. Detta blir ett pussel. Men skulle han jobbat mån-fre hade jag tveklöst alltid jobbat natt för barnens skull <3 Stort Lycka Till med ditt nya jobb. Det kommer du klara strålande

 3. Michelle

  Hej Patricia!
  Jag tycker de ör väldigt intressant med naglar, att göra egna gelnaglar osv:) därför undrar jag om du skulle vilja göra ett inlägg om vad som är viktigt att ha för att förs egna. Annars har jag annars bara gjort med depends egna kit. Så jag är lite ny med allt, och vet inte riktigt vad det är som man behöver första tiden:)
  Skulle va kul om du gjorde ett inlägg om naglar 🙂
  Kram

stats