PATRICIA- Mamma till tre små!

När Pappa får bestämma.

När Pappan i familjen får bestämma ♥ Han var iväg en stund till stinsen idag, skulle byta fotbollsskor! Och när han kom hem så hade han med sig några små påsar till tjejerna med lite nytt!
Blev lite chockad, de hör inte till vanligheten faktiskt! Sen hade han också med sig ett presentkort till mig på stadium, blev så glad!! ett steg närmre en ny cykel.
Jobbade i natt och Novalie var hemma, hon hade skyhög feber igår som mättes till 40.3 grader! hon va så varm så jag brände mig när jag tog på henne, utan att överdriva! Hon var så tagen och de bara värkte i hjärtat när man inte kunde göra något för att lindra. Men när jag kom hem i morse så var hon PRECIS som vanligt! Ingen feber, och lika go och glad som alltid annars! Vad kan de ha varit? bara en dag sådär! ..
Nu är jag på gång till jobbet för ännu en natt. Vi hörs av!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jenniferpalma

    Min son fick också så precis som du skriver, feber och dagen efter ingenting .. Men jag misstänker att det kan vara p.g.a en kind tand som kommit upp nu, så kolla om hon har en ny bissing på G 🙂

stats