PATRICIA- Mamma till tre små!

När någon säger ”allt kommer ordna sig”.

Om någon skulle säga till mig för 2 år sedan, ”det kommer att ordna sig” så skulle jag aldrig trott det skulle kunna vara sant.
I fem års tid, så har jag gått med en klump i magen och en så stor ångest inför framtiden. För några månader sedan så skrev jag ett inlägg, och öppnade upp mig inför er.
Inlägget jag skrev blev väldigt uppmärksammat, och det fanns så många där ute som faktiskt satt i samma sits, men man känner sig så ensam om det.
När jag träffade Linus, så fick han i ordning på mig och mitt liv. Han fick mig att känna att jag tillhörde någon, att jag var värd något.
Jag fick inte bara honom, utan jag fick en hel familj. Jag fick inte bara en dotter tillsammans med honom, jag fick två vuxna förebilder i mitt liv som agerat mer föräldrar åt mig än vad mina egna har gjort under alla år tillsammans. Efter fem års kämpande med min stora skuld, så är jag i dag helt skuldfri. Över 200 tusen kroner har betalats i dag, och ni kan inte förstå hur det lättat i magen min.

Hela vår framtid ser nu ljus ut, vi kan bygga det vi vill göra. Linus har stått vid min sida trots den här lasten jag haft på min rygg, vi har gråtit tillsammans, kämpat tillsammans och svurit tillsammans. Och vi tog oss igenom det starkare än innan, det är nog detta vad kärlek bygger på. Att man står kvar vid varandras sida hur tufft saker än kan vara kring en, för tillsammans klarar man det mesta.
Det hade aldrig gått utan all hjälp, och jag hade aldrig i hela mitt liv kunnat ge mina tjejer den framtiden jag skulle vilja om jag inte fått den.
Det här är utan tvekan, en utav de största dagarna i hela mitt liv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna Wetterqvist

    Gud vad glad jag blir för din skull, även om jag inte känner dig. Ingen mår bra av att gå runt med oro och att veta att allt inte är som det borde, så det måste vara hur skönt som helst att känna som du gör nu! För övrigt älskar jag din blogg och tittar in så ofta jag kan. Så ljus och livfull.

    Tack för mig och kramar till dig 🙂

  2. Amanda

    Vad härligt att höra och vad jag glad jag blir för din skull! Ingen ska behöva dras med lån upp över öronen och en klump i magen där pengar är ett problem. Tyvärr är jag inte rik själv men har inga skulder som jag bär på iallafall. Jag förstår att en stor sten har försvunnit från dig nu 🙂

stats