PATRICIA- Mamma till tre små!

När man kommer upp i lugn och ro.


Du efterlängtade helg!
Solen skiner, de gör mig glad. Teet kokar på spisen, och allt är städat från i går! så det var bara att stiga upp, koka mig en kopp te.. bre en smörgås, andas! och bara njuta över att helgen är här, Linus slutar 13 och få en hel dag tillsammans allihop ♥ Alla grupper från skolan i dag är lediga, så det är lyx mitt i veckan! Jag kommer få en lång helg nu, med tanke på att vi ska till Akademiska på Måndag vid en dum tid som gör att jag inte hinner åka till skolan före eller efter.
Men jag ska å andra sidan suga in all ledig tid nu, njuta och ha det skönt. Som alla andra Fredagar så har vi en Taco-fredag, tjejerna älskar det och är så glada varje vecka att vi ska äta tacos! jag själv är väl inte så överförtjust haha, men det har blivit som en rutin här hemma! så må så vara, kolla på Idol och ta det lugnt.

I morgon så ska vi äta lite middag tillsammans med Millan & familj, åka på lekland med tjejerna! tror det blir väldigt uppskattat. Känns som det var längesen vi var i väg dit. Nej, har inte tid att sitta här! gardiner ska strykas, ska upp med lite höstigare ting.
En tvätt ska tvättas upp och badrummet ska skina, det är på min to do list här på förmiddagen! önskar er en mysig Fredag och en fin helg allesammans.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  hej!
  Tack för ett härligt svar !:))
  Då har man lite tips! Jag hoppas det blir liiite bättre ju äldre han blir hehe men man får väl börja drilla redan nu att det ska plockas undan 🙂
  Kram

 2. Lina

  Heej, ni har det ju så sjuuukt fint!

  Hur går det ihop när du har två barn? hur gör ni haha?

  Jag har en 1,5 åring hemma och det spelar ingen roll om vi plockar ihop alla leksaker på kvällen för det är ett stort kaos i hela huset dagen efter. Brukar era flickor mest leka i sina rum eller får de plocka tillbaka sakerna på kvällen från vardagsrummet eller hur går det till ?:))

  1. mammasangel

   Hej! haha, ja vi är två pedanta människor under ett och samma tak, så vi håller ordning hela dagarna, men på kvällen så städar vi alla tillsammans innan vi sätter oss i soffan 🙂 tjejerna leker mest i sina rum, i vardagsrummet är de okej att bygga med lego, läsa böcker, pyssla m.m. men alla ”lekar” håller dom i rummet och vi är med dom där 🙂 så de hålls faktiskt väldigt städat! Kram

stats