PATRICIA- Mamma till tre små!

När man kan slappna av!

I går så var vi i väg till Akademiska! Var lite nervös inför besöket, speciellt när min svärmor sa: Packa med dig din väska om du behöver stanna kvar nu! suck tänkte jag bara och kollade ut på det fina vädret. När vi kom in så blev vi inkallade till att ligga i en CTG-kurva! Vet inte hur många gånger vi gjort det denna graviditet, det är jätte mysigt att höra det där lilla hjärtat slå. Men att ligga raklång på rygg är numera vidrigt om man får uttrycka sig så. Hua! Får ju ingen luft, och mår illa. Men det gick bra, och kurvan blev klar väldigt snabbt! tog ett blodtryck som låg på 120/60, något lågt. Inte konstigt att jag får mina maskar framför ögonen när jag reser mig för fort, eller duschar i värmen. Blodtrycksfall hör ju lite till det här, hellre lite lägre än för högt.

Sen var det dags att klä av sig och breda på benen, den här gången fick jag en kvinnlig gynekolog och det tackar jag för! sist var det en man, och jag måste erkänna att det känns lite lustigt att klä av sig och bresa upp. Den där nere är ju vanställd så här sent i graviditeten, så svullen så det inte är klokt! det är tur att jag har gjort detta förr, och vet hur mycket man kan svullna där nere stundvis. Det försvinner ju sen! Men i allafall, tappen kollades. Sist var den 2.2 cm i Måndags! nu så var den på 2.9 cm! vilket är jätte bra, sammandragningarna har ju minskat sista dagarna vilket också visades på den. Så i går kom jag ut från undersökningsrummet och såg så där löjligt glad ut! Kändes så skönt, kan slappna av nu. Det är ingen som helst fara! Hoppas bara att inte den där proppen går något mer och att det blir lite oroligt igen. Nu närmar vi oss snart vecka 33 och vi börjar komma in i de säkrare veckorna! han får inte göra entré förens i början på Maj.
Men med min otur nu hela graviditeten, så går jag väl över tiden så som jag gjorde med Wilja! det förvånar mig inte ett endaste dugg.
Men någon gång måste kan ju titta ut! så jag är inte tjock för alltid, det känns också tryggt! Heja.

11020337_10153160127404120_682423158_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    hej Patricia! Jag måste bara få säga några ord till dig!
    Jag tycker du har så otroligt fin kropp även fast DU själv tycker att de är jobbigt att du gått upp i vikt. De är något speciellt med gravida, inte så konstigt eftersom man bär på ett barn. Men jag menar, att även fast man går upp lite i vikt så är man så fin, för man går ju upp några kilon av en sån fin anledning!
    Jag själv har aldrig varit gravid, men drömmer självklart om att bli det! Jag har alltid haft svårt med att gå upp i vikt så jag kommer inte ha något emot att gå upp några kilon, de skulle jag bara bli glad över. Jag tycker verkligen att de lyser om dig när du är gravid, du ska vara stolt över din gravidkropp. Du är verkligen vacker som du är och njut så mycket du kan av graviditeten även fast den varit kämpig. Du är fin som du är och jag kan säga att jag är riktigt avundsjuk på hela dit utseende!! 🙂 massa kramar

  2. Therese

    Så vacker du är! Fin mage och snygga kläder, en riktig HOT MAMA 🙂 Lycka till med resten av graviditeten och förlossningen!

stats