PATRICIA- Mamma till tre små!

När barnen sover så dansar morsan på borden!


Som ovan! Phu, ingen av trollen har samarbetat med mig idag 😀
Wilja den lilla busen har haft allt fuffens för sig idag. Blev lite tyst när jag ammade Novis, sprang upp och kollade! Men där satt hon så fint i sin matstol. Två små yougurt hade hon öppnat och hämtat sked i lådan & klättrat upp i stolen! Happ, hungrig? NÄR BLEV DU SÅ STOR!
Blev lite chockad så knäppte snabbt kort med mobilen, där satt hon! så nöjd så nöjd.

Sen har jag & Wilja gjort lite mer dopkort, Wilja sliter jag säger: NEJ NEJ, inte den! INTE DEEEEN! dom får du, aaaalla pennor är Wiljas, men de där är MAMMAS penna! ah, ni förstår. Tre kort gjorde jag på över en timma, så jag la undan allt och gav upp. Novalie låg så nöjd brevid på mage och tränade! så mysigt, hon verkligen ’pratar’ med oss nu, massor ljud kommer! och allra roligast är det när Wilja pratar med henne♥

Lillan somnade i vagnen med nappen och Wilja la sig i Novalies säng! Happ, nu sitter jag här. Huvudvärken är inget att leka med, ska försöka vila lite jag med. Längtar tills Linus kommer hem! Lämna över trollen och på med skorna, ut ska jag. Sen blir de lekparken så den stora ungen i huset får springa av sig! 😀

Föresten, på valborg.
Vi är helt utan barn! … HELT utan barn! Novalie är farmor & farfars för kvällen & Wilja ska fira valborg med Pappa & Tessa.
Det innebär… Att mamma Patricia och pappa Linus kan ut och roa sig lite! 😀 HAH, den ni♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats