PATRICIA- Mamma till tre små!

När allt bara faller!

Med handen på hjärtat så är det här den värsta natten i hela mitt liv, barnen har sovit! utan problem.
Men när Linus klocka ringde imorse brast jag ut, grät.. jag hade fortfarande inte somnat! hela jävla natten har jag legat och vridit på mig, flyttat från säng till soffa, från soffa till Wiljas rum! jag har mått så illa, och varit varm. Ville slå mig själv i huvudet så jag somnade in, och hårt.

Nu sitter jag här, ny dag och barnen är vakna! Allt jag vill göra är att dra täcket över huvudet och sova. I morse sprang jag på toa och kräktes, jävla tabletter alltså. Mår så illa så jag inte vet vart jag ska ta vägen,vattnas och vänder sig i magen på mig. De var tydligen en av biverkningarna man kunde få – jo man tackar.

Tror jag har alldeles för mycket i huvudet nu för att kunna slappna av, och att bära allting själv, bearbeta allt själv gör man väl i huvudet. Inte konstigt att allt sätter sprätt, men jag orkar bara inte. Jag orkar knappt med mig själv, då har jag två små gryn som ska pysslas om hela dagen.. Ge mig bara orka och styrka.

Just nu är jag i en grå jävla period i livet, allt känns grått! Inte nog med att jag känner mig förjävlig där inne, nu gör jag det även på utsidan.
Hur jag än klär på mig så ser jag hur mycket jag har gått upp i vikt, och det gör mig så jävla arg! Jag kämpade så hårt på gymmet, sen direkt så skiter även det sig.
Hur jag än sminkar mig, känner jag mig fortfarande risig.
Duschar jag, så känner jag mig ändå inte ren på något vis! spelar fan verkligen ingen roll vad jag gör, allt just nu är bara verkligen åt helvete.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cornelia

  Du är så himla fin!! Alltså du är verkligen det, jag tycker att du verkar klok och ordentlig. Jag gillar dig och din blogg och jag tänker inte lägga mig i ditt liv på det sättet, men jag tror och tänker att du gör allt för din fina familj och dina vackra döttrar. Ni verkar ha så sjukt mysigt, och även om vissa perioder känns pissiga så har ni varandra. Och det är det som räknas. Alltid! En stor kram från dalarna och en glad läsare. <3

 2. Evelina

  Det är inte konstigt att du känner så. Ni har gjort ett rätt beslut utifrån er men det är ju ändå tungt! Du är jätte snygg! Det är inte lätt kan jag tänka mig men allt behöver nog sin tid. Ta hand om dig. Kram

 3. Sanne

  Sedan jag började läsa din blogg har jag varit imponerad av vilken underbar människa du verkar vara! Vi möts ofta av motgångar, men försök lyfta dig ifrån dessa och kämpa ännu mer. Du är en vacker person med underbara barn och även om allt annat faller så har du dina två solstrålar kvar som kommer lysa upp din vardag även i de mörkaste stunderna. Va stark för dem och för oss! Jag vet att du klarar dig igenom det här!

  KRAM

 4. idasmirakel

  Usch hemskt när man känner så men du ska veta att vi är många som är väldigt avundsjuka på hur snygg du är! Hoppas du snart mår bättre! Kram på dig!

 5. Micaela

  Du är stark och kommer klara det här! Man får vara arg ledsen och besviken, en dag kommer det inte göra lika ont , styrke kramar !

 6. Saga

  Sitter med gråten i halsen när jag läser ditt inlägg. Tycker du är så jävla stark. Jag har alltid varit emot abort men jag är bara femton så jag har väl inte så bra erfarenhet av alla ”vuxen problem” men har ändrat åsikt nu när jag läst dina inlägg om aborten och sätt hur dåligt du mår och hur man bara genom att läsa KÄNNER din kärlek för Wilja och Nova, man ser verkligen att du bara vill deras bästa. Hade aldrig klarat av allt du gjort. Du är sån underbar mamma och fattar inte hur hur du kan vara så vis när du är så ung. Önskar dig verkligen det bästa och att du mår bättre snart, det förtjänar du!!

stats