PATRICIA- Mamma till tre små!

Någon gång ska vara den första.

IMG_7661.JPG

Ja ni gott folk.
Jag har sagt det förr, och säger det igen. Ett nytt barn, en ny graviditet! Men de är vansinnigt så dom så tidigt kan skilja sig åt så mycket.
Nu ska jag berätta lite för er hur de är att vara Patricia. Linus har varit så stolt över mig när vi pratat med vänner som varit gravida! ”Hon har aldrig haft humörsvängningar”, inge tjat och inget gnäll. Nu fick han så de teg!

Vi kan ta ett litet exempel.
Jag hade stått och rullat goda hemmagjorda köttbullar och eget gott potatismos! Han va ute på gården för fix med rondellen, ringde in honom och sa att maten var klar! Fick vänta i tio min, bara på en sån liten grej började jag känna mig frustrerad! Barnen gapa efter mat, jag va lika hungrig jag.. Sen kommer han in.. Sätter sig och börjar äta! Med gaffeln i hand slänger han i sig maten utan att ens tugga, andra armen på andra stolen! Han kollade inte upp, bara moffla! Hahaha… Alltså jag kan inte förklara hur ARG jag va just den stunden, för mig kändes de så allvarligt (just då) började kalla honom för att han åt som en gris, bonnejävel och att han va otacksam över min mat! Alltså på riktigt… Från ingenstans så exploderar jag! Han börjar skratta, skatta lite högre och jag blir bara ledsnare och ledsnare tillslut stortjuter jag vid matbordet och han kan inte sluta skratta.

Jisses vad bara dessa alla miljoner känslor tar på kroppen! De trodde jag aldrig jag skulle uppleva, att bli sådär hemsk! Tydligen. Hoppas han står ut.
Igår så var det nog min värsta dag i överlag med illamående, på hela dagen flyttade jag mig mellan toan och soffan! Orkade inte ens duscha..

Idag så gjorde jag som många på instagram tipsade om, åt rån i sängen innan jag gick upp! Låg kvar en stund, mycket riktigt! Udden på illamåendet är väck! Ska in på Apoteket idag och köpa armband mot illamående, så får vi se hur de funkar.

Ha en din dag så ska jag också bita ihop!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Haha känner igen de där! När jag va gravid 1 & 2:a gången mådde jag super!!! Med nr 3, kom illamåendet från hell! Och trött jämt!!!! Och hormonerna ska vi inte ens tala om 😉 de 2 första graviditeteterna var såklart som du 2 tjejer 😉 den 3:e en pojk!! Så kanske är de en pojk i din mage 😉 man vet aldrig ☺️ Läst din blogg sen du va gravid med wilja, ska bli spännande o följa denna ggn med 🙂 kram!

 2. Jeanette

  Be att få lergigan utskrivet om det blir allt för outhärdligt. Jag hade aldrig orkat fullfölja mina graviditeter utan dom. ( Klart jag hade men ah, du fattar ;))

 3. Mathilda

  Åh så jobbigt det är att vara illamående, med min dotter spydde jag flera gånger om dagen i 4 månader, det var hemskt. Armbanden funkade inte för mig däremot köpte jag åksjuketabletter som gjorde de lite bättre, samt att jag undvek alla lukter som jag mådde illa av, så hela min graviditet kunde vi inte äta nått med köttfärs haha.
  Som tur får man i alla fall någonting fint utav att må illa, och de är så värt de 🙂

stats