PATRICIA- Mamma till tre små!

Nagelförlänging har gjorts ikväll.Ikväll gjordes det nya naglar, lite ljusrosa glitter fick komma på♥
Många har undrat vad jag använder: Depends egna märke! Är inte de allra bästa, men de håller sig ett tag.
Är riktigt sugen på att skaffa lite ordentligare saker som håller!
Ni nagelteknologer där ute som ser dessa kanske skrattar 😉 men bättre än plastnaglar på! Och om man får lite hjälp, kanske man kan bli duktig på de!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emelie

  Hej! 🙂 Super härlig blogg du har.. Ville bara tipsa om en sjukt bra sida http://www.nagelvaruhuset.se/ , där kan du beställa allt du behöver. Allt från UV lampa, till buffrar, filar, nagelbandspush, gele, färger, penslar m.m.m.m! jag köpte alla mina grejer där, och började träna på mig själv och vänner. Det blir bara bättre och bättre! 😉

  Billigt och bra kvalite att lära sig med 🙂

  Kram Emelie

 2. Matilda

  Är det inte osmidigt med sådär långa naglar när man har småbarn? Jag jobbar på en skola ibland och när jag kommer dit klipper jag alltid naglarna just för att jag tycker att de är i vägen annars 😛

 3. lina

  Hej!

  jag har med gjort depends egna naglar och lite fix var de men det duger bra tycker jag… jag hade väldigt svårt att få bort ”resterna” från när jag gjorde mina.. hur tar du bort dem så dina egna naglar blir rena när du tröttnat eller de börjar bli slitna?

  Kram!

 4. Jenna

  Provade det för ett tag sen men blev inte alls bra och ramlade av efter bara några dagar. Men du verkar ju ha mer fallenhet för det än jag helt klart 😉 när jag skulle spraya den där sprayen på i slutet blev hela alltet så bubblig trots att jag höll långt ifrån, inget du råkat ut för? Kram!

 5. Michelle

  Kan du inte visa dina grejer? Och steg för steg nästa gång? Skulle vara jätte kul 🙂 kram

 6. Sofia

  Snälla jag skulle bli jätte glad om du ville göra en video så man får se hur du gör dina naglar. Är Depends märke dyrt, pris? jag känner inte alls till det så vart köper man det, H&M?

  1. mammasangel

   Hej Sofia! hm, jag… tror den videon kommer bli oerhört lång, då de tar över 2 timmar! Men jag kan ta kort nästa gång? lite mer steg för steg? 🙂
   Ja, 149:- för hela setet! ingen bigdeal alls.
   H&M, Åhlens, Kicks och även vissa lindex 🙂

stats