PATRICIA- Mamma till tre små!

Nagelfix :)


Dagens morgon började med lite nagelfix! kändes att de behövdes, på med tippar och gel! och nu har jag äntligen fina händer igen.
Efter den förra missen så har naglarna fått vila upp sig, så kände att jag kunde sätta på nya nu! annars så har vi inte gjort mycket alls den här dagen.. grått har de känts! Ansiktsmask och lite pyssel med mig själv! Nova har varit trött idag, likaså jag! :/ Känner att jag inte riktigt har någon lust till något just nu.
Igår så va fina Lollo & Madde här för mys! Både naglar, borttagning av extensions & klippning, en liten salong hade vi här hemma. Fick en flaska vin också! tack, den ska vi skåla med på Fredag♥

När det är lite respons här inne hos mig, så dalar även lusten! Vart har ni alla tagit vägen? :// ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  Jag älskar att gå och här och läsa även fast jag är dålig på att kommentera. Skulle vara roligt med lite fler videobloggar, älskar när folk videbloggar haha 🙂 Blir lite mer personligt på nåt sätt. ha det bäst och lycka till med huset!

 2. susanna

  Hej!
  Här kommer lite pepp till dig och hoppas du åter får lite lust för bloggandet.
  Jag är inne i slutskedet av min utbildning och det är mycket pluggande, men du och din härliga underbara blogg förgyller mitt gråa textätande liv. Det är så härligt att se vilken vilja du har och din förmåga att få saker och ting gjorda. ska erkänna att jag är bra avundsjuk på det ibland.
  Du tar fantastiskt fina kort, och du har två fantastiska små flickor. Blir glad av att få se de fina korten på dem då det lyser glädje genom hela datorskärmen.

  Jag hoppas mina ord kunnat muntra upp dig lite iaf, för det är så roligt att läsa din blogg!

stats