PATRICIA- Mamma till tre små!

MVC Kontroll, BF+1


Hjärtljud: 125 (Sist 130)
Blodtryck: 125/80
Järnvärde: 112 (Sist 111)
SF-Mått: 37(!!) (Sist vecka 38+0 36)
Huvudläge: Fixerat

Efter kontrollen så visade de sig tack och lov att de bara är dumma herr sjuka som kommit och invarderat min kropp! Gick även igenom vad dom hade skickat från akademiska!
Tydligen så har jag en buktande vattenhinna, och är öppen 3 cm i omkrets! Men har 2 cm kvar av tappen. De gjorde mig inte speciellt klokare! Men DÄRAV blödningen. Kunde dom bara inte förklarat de på plats? Känner mig lättad efter kontrollen, och jag har verkligen jordens bästa barnmorska!
Nu ligger jag i sängen, och ska sova. Vila! Sen väntar jag på samtal till efter 14, hoppas hoppas hoppas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanne - bloggdesigner

  Hej gumman!
  Hoppas lillasyster kommer snart så du slipper ha både jobbigt och ont.
  Ville tipsa dig om min tävling där du kan vinna ett valfritt skal till din iphone, hoppas du inte ser detta som spam, det var inte meningen 🙂
  Kram

 2. Karolina, gravid i v. 39 ♥

  Va skönt att allt såg bra ut och att du fick svar på från danderyd. Men konstigt att dom inte sa det då, så att du slapp oroa dig. Dåligt!!

  Nej jag är ingen kisslisa, haha 🙂 jag började vakna på nätterna för kanske 2 veckor sedan, annars har jag inte gjort det något under hela graviditeten. Känner mig ganska onormal som inte behöver kissa, haha!

  KRAMAR ♥

 3. Sandra

  Jag kom och tänka på en sak.. Tänk Om bebis kommer den 29/2?! Det är ju skottår. Häftigt 😛 att bara fylla år vart fjärde år!

stats