PATRICIA- Mamma till tre små!

Möttes av mina bästa! när jag kom hem så möttes jag av två uberglada och påklädda barn, mätta och belåtna! Wilja vägrade dock vara med på ett endaste kort.
De känns så härligt att hinna hem innan dom går till dagis, och när dom ser mig så lyser dom upp och springer till dörren båda två. Är inte de kärlek, så vet jag inte vad. Hade en lång mys stund idag iallafall, bästa på hela jäkla dagen! Novalie är på inskolning, Linus kände sig lite bättre idag och jag gick upp med Wilja.
Nu ska jag lägga huvudet på kudden och försöka somna in en liten stund, jag har tagit helg. Hur skönt som helst, ledig i hela 6 dagar! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats