PATRICIA- Mamma till tre små!

Mot Pride festivalen!

Gårdagen spenderades nere vid vattnet för mig och Novalie! Kände mig som en väldigt snäll mamma när jag promenerade 1.1 mil enkelt första vändan för hon skulle få bada! haha, solen sken och hon sov så gott medan jag svettades som en gris.
På hemvägen tog vi en kortare väg, de halverades ungefär! men promenaden hem var mkt behagligare i luften. Igår så var vi på stranden heela dagen verkligen bara jag och Novalie! hon är ju som en liten fisk, hoppar från bryggan och älskar att vara under vattnet 🙂 så vi busade, vi åt glass och lunch. En väldigt mysig dag! mot efter middagen kom Linus hem, men vi gjorde inget speciellt alls och jag hade en enorm lust till ett glas vin eller två, men så blev det inte.

Nu är jag i allafall iordning och ska åka mot Östermalm för att åka hem till min storebror! för i dag så ska vi inta prideparaden, jag hoppas att vi ses där!♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Var det på Pridefestivalen som det hände något som ledde till att ert förhållande tog slut? Tänkte eftersom det var efter det som allt uppdagades?

 2. Johanna

  Ni som har massa negativa kommentarer!, Vilken tur att ni är så fruktansvärt bra själva! 🙂
  Jag känner inte Patricia men är 100% säker på att hon gör allt för hennes tjejer i alla lägen!

 3. J.

  Tycker synd om barnen. Tycker inte man ska skaffa barn om man är så ostabil att man inte kan klara av förhållanden.. Att skaffa barn vid 18-års åldern kanske inte heller är det smartaste.. 2 olika pappor till sina 2 barn och är typ 22 år gammal…

 4. Camilla

  Saas- vadå misslyckad morsa? jag har ingen aning om vad som har hänt mellan Patricia och Linus, men människor separerar och gör slut i alla åldrar , förmodligen bättre när man har småbarn än större. och om du menar att man är misslyckad när man får sitt hjärta brustet men enda är så samlad att man lyckas skaffa både jobb och lägenhet inom 1 par dagar för sina barns skull ja då har du en skrämmande hård människosyn.Om du själv nu vore en super människa( som för övrigt inte finns). hade du inte suttit och hånat en människa som helt uppenbart går igenom en tung period i livet. Du borde skämmas!!Patricia- Du verkar vara en super stark tjej, kom i håg att när man mår som sämst kan det bara bli bättre, saker och ting har en märklig tendens att bli till det bättre när man minst anar. Kärlek till dig oh dina flickor.//Camilla

 5. Johanna

  Vad är ditt problem ”saas”!? Det har väl absolut inte du med att göra. Du vet väl ingenting om deras liv ihop? Så jävla trött på den här jävla mobbningen från fega jävlar. Om du inte vågar säga det till henne kan du väl lika gärna hålla tyst?
  Idiot.

 6. Madde

  Hur kan man ens kommentera något så elakt?! Hon mår ju redan dåligt som hon gör, varför göra det värre? Vi har ingen aning om vad som har hänt.. Och om det nu är slut mellan de så finns det ju en anledning. Sluta följ henne på instagram då om du nu tycker att hon är så misslyckad, varför då slösa tid på någon du stör dig så mycket på?

  Usch vad arg & besviken jag blir på dessa människor!!!
  Stå på dig Patricia!

 7. Saragunmarie

  ”saas” – Kiss your fatass och shut your big mouth då du inte vet vad som hänt!!

  Patricia – Jag läste på FB att du sökt ny lägenhet och nytt jobb? Vad är det som har hänt? 🙁 Jag sänder dig många varma styrkekramar!! <3

 8. Amanda, mamma till Jolene

  Vilken onödig kommentar ”saas”! Och vad obehagligt att du håller reda på vad Linus gör på instagram, vilken ”normal” människa håller koll på sånt?!
  Och gotta sig i andras problem och sorger är bara ett tecken på vilket ointressant och ovärdigt liv du måste ha..

 9. Jeanette

  Ursäkta men vem fan är du att skriva så?! Tror du att det blir bättre o lättare för Patricia o barnen när folk (läs DU) hånar o är skadeglad. Patricia har åstadkommit mer med sitt liv än de flesta o jag tror att hon kommer fixa det här också, så att det löser sig så smidigt o bra som möjligt. Jag har heller ingen aning om vad som hänt då jag inte känner Patricia men att skriva att hon är en misslyckad mamma är allt annat än sant. Hon gör allt för sina döttrar. O på bara ett par dagar har hon, trots att det har stormat, skaffat både ny lägenhet OCH nytt jobb just för att underlätta o göra det så bra som möjligt för de inblandade barnen. Så du din vidriga människa kan ju bara dra åt helvete!!

 10. Michaela

  saas håll käften? Vad än orsaken varit ifall dom skilde sig angår inte dig. Du vet inte vad som hänt så kanske du inte borde blanda dig. Det är två små flickor som är inblandade och jag tror att Patricia gör sitt allt för att tjejerna ska ha det bra – och det är att vara en väldigt bra mamma, någon som sätter sina barn först!

 11. Angelica

  Mogen kommentar.
  Varför är man misslyckad mamma bara för att ett förhållande tar slut? (Om det nu skulle vara så, vilket vi inte ännu vet)
  Och åldern har fortfarande inget med hur man är som mamma.
  Patetisk kommentar, tragiskt att du måste vara anonym också.

 12. Jenny mamma till wilda

  Saas det är du som är misslyckad som sitter och klankar ner på en annan människa när något hemskt har hänt, va fan är det för fel på dig eller??????!!!!…
  Patricia är 1000 gånger starkare än vad du är och hon har lyckats 1000 gånger bättre än vad du någonsin kommer att göra!!!

  Patricia du är stark, smart, vacker och en sann inspirationskälla! Stå på dig du kommer att fixa detta! Kramar

 13. M.

  Saas: jävligt schysst attityd du har. Istället för att stötta en person som har det svårt så väljer du att trampa på den personen. Idiot.

 14. ulrika

  Fy vilken tragisk människa som kan vräka ur sej något sådant!

  Hoppas att du har underbara människor runt som stöttar oavsett vad som hänt, även den starkaste behöver ventilera 🙂

  All lycka och välgång till dej Patricia och hoppas att allt löser sej till det bästa.
  Kom ihåg när det känns som värst att du förtjänar de bästa och inget annat. Ingent är så stark som en mors kamp för sina barn.

  Styrke kramar

 15. Rebecca

  Ser på instagram att något har hänt. Jag har följt din blogg ändå sen Wilja låg i magen, så tänkte bara säga att under dessa år har jag förstått att du är en stark person därför vet jag att du kommer klara detta också! Hoppas allt löser sig! Kram

 16. Ida

  Följer dig på instagram och jag ville bara gå in här och säga att jag hoppas att allt står bra till och om det inte gör det, att det löser sig så snabbt som möjligt!! En så fin person som du ska inte behöva må dåligt! Massa kramar från mig!!

 17. Hana

  Kära du!! Blir så ledsen när jag löser att du har det riktigt jobbigt just nu! Hoppas du trots de svåra situationen har det hyfsat bra. Åh fina du. Lycka till med allt och fortsätt vara stark och stå på dina ben.
  stor kram♥
  \Hana

 18. saas

  Är det slut mellan dig och Linus? Tänkte bara på Instagram, helt plötsligt sitter han och gillar en massa bilder på olika snygga brudar? Nämen Novalie hann ju bli 1 år innan det tog slut iaf hahahha ännu en misslyckad ungmamma..

 19. Anna

  Mötte nån som jag tyckte såg ut som du på McDonalds vid Slussen i lördags, men tänkte att det nog bara var nån som var lik dig. Men nu när jag läser ikapp några dagars inlägg här inser jag att det nog va du, var du sjuksköterska? 🙂

stats