PATRICIA- Mamma till tre små!

Morr!

Morr!
Har inte kunnat somna, och jag håller på att bli tokig. Snart kommer lillmonstren hem och mat ska utfodras till hungriga barn och hungrig man ♥
Trött på människor som också ska lägga näsan i blöt och gällande allt, flera saker idag som fått mig riktigt irriterad. Hu! Så , sen bär det av mot stadium en snabbis för att kika på ett par snabba pjucks! mina enda adidas som jag äger har nu gett upp och gått sönder, vilket innebär: bara vinterdojjor eller vita små tunna tygskor! Sen blir de hem och S O V A vid nattningen, sen är de bara att bita ihop under natten. Morgondagen kommer bli spännande & ska möta upp mamma i stan för att ta oss ut på äventyr. Sen är jag ledig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Jag menar inte på något sätt att vara elak nu,men var försiktig med de du gör…Att arbeta natt och sedan inte sova men ändå köra på i ett högt tempo kommer att ge bakslag! Tro mig,jag har fått erfara det på den väldigt hårda vägen…
  Jag har barn precis som du,gillar ordning & reda,städat och rent…

  Arbetade natt och skötte hem,barn och karusellen omkring…
  Gjorde precis som du och hoppade över sömn efter jobbnätter,ibland för att jag inte kunde sova och ibland för att jag hade saker bokade…och jobbade sedan ytterligare nattpass..

  C:a 1 1/2 år senare,en helt vanlig kväll efter ett nattpass med nån timmes sömn på kontot…Får jag huvudvärken från helvetet,kan inte gå och blir ansikts förlamad….
  Tiden efter var de värsta helvetet jag någonsin genomlidit…Jag låg bara i sängen efter flera dagar inlagd…med starka smärtstillande för att ens överleva…Jag kunde inte ta hand om varken mig själv eller något annat…inte läsa,skriva INGENTING ….

  Idag snart ett år senare är jag på god väg tillbaka men fortfarande förlamad i ansikte och tappar ofta mitt tal etc…

  Jag vill bara förmedla till dig…Var lite mindre duktig och var rädd om dig…Dina barn har bara en mamma och du har bara ett liv…Och de helvete jag genomlidit vill du inte ens snudda vid…Så…var rädd om dig!

stats