PATRICIA- Mamma till tre små!

Morgon! <3

När jag vaknade imorse så känns allting aningen bättre. Att bara vila, de är det som hjälper verkar det som. Tack snälla mamma som gör allt för Wilja just nu och allt för mig! Förstår bara inte hur de ska bli om de fortsätter. Är de för att jag lyfter Wilja, hur ska jag kunna ha henne hemma utan att leka och hjälpa henne? Det funkar ju inte.. Helt ohållbart! Bara hålla tummarna att detta va något dumt som kom och gick lika fort.. 3 månader kvar, de handlar ju inte om 3 veckor. Kan glädja mig åt att Wilja iallafall har sin dagisplats tre dagar i veckan.. :/

Nu så ligger jag kvar där jag ligger och blir beordrad om att inte röra en fena! Solen skiner och de är verkligen toppen väder ute! Vill uut.. Wilja och mormor ska snart ut på en promenad och leka lite.

Tack till alla som skriver och lämnar så fina kommentarer, jag har ingen dator så jag skriver korta små uppdateringar härifrån!

Jag längtar hem <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Ja det var verkligen en alldeles otrolig upplevelse, allt blev så verkligt trots att det är tredje gången gillt;)
  Men vad jobbigt att de inte vet vad som händer i din kropp!!! Som du säger så är det ju liksom inte tre veckor kvar utan tre månader. De tre månaderna vill man ju må bra. Krya och hoppas att det går över.

 2. victoria

  skönt att det känns bättre nu, du får försöka vila så mycket som det går när man har ett till barn hemma och ta handom! Jag vet att det är tufft, låg inne på sjukhus från v.28 för att värkarna bara satte igång helt plötsligt med barn nr 2, det var ett helvete att vara ifrån min lilla kille hemma som jag saknade fruktansvärt mycket men med mycket vila och bricanyl mm så låg lillen kvar i magen tills v.33 sen kom han ut till världen och allt gick bra trots 7 veckor för tidig födsel.
  Håller tummarna för dig!

 3. Sara

  Sitter på jobbet och tänkte kolla om du gjort nåt inlägg.
  Skönt att du mår lite bättre,alltid skönt att höra <3
  Hoppas verkligen att du mår så bra snart att du kan vara hemma med din familj 🙂
  Men skönt att du har en snäll och underbar mamma som hjälper dig,det betyder oerhört mycket!

  Nä ska fortsätta jobba nu så man få komma hem i tid 🙂

  Sköt om dig och ha en bra dag!
  🙂

  Massor med kramar!

stats