PATRICIA- Mamma till tre små!

Möblerat om i tjejernas rum!


Igår fick Pappan och jag här hemma för oss att testa på en annan möblering inne i tjejernas rum, som också blev hur bra som helst!
Vi funderar också på att byta ut Novalies spjälsäng till en växasäng! Hur har det gått för er som valt göra det tidigt? Novalie är ju 1.5 så det kanske är dags? Wilja sov ju bara brevid mig när hon var så liten och sov aldrig själv. Så för oss blir det här nytt!
Novalie somnar så fort man lägger ner henne i sin säng på kvällen med välling, det tar mellan 2-10 minuter högst så sover hon. Aldrig varit problem för henne att somna, men i vanlig säng. Förmodar jag att hon kommer springa upp en miljard gånger! 😉 Är de dags att byta, eller kan hon ligga i den en stund till?

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mariana- mamma till två prinsar

  Min pojk som är 3 år bytta vi redan när han var 14 månader. Men det var han ”mogen” för.
  Min andra pojk som är 21 månader klarar inte alls av att sova i en växa säng. Har försökt, men han o brorsan leker ju som små huliganer ist. Och han kan ju klättra över spjälsängen, men gör de enbart om storebror retas.
  Testa kan man ju alltid göra. Funkar det inte så är de bara att byta tillbaka :))

 2. mamma till H

  Vi bytte till växasäng någon gång mellan 1-1,5 år kommer inte ihåg, våran son blir 3 nu i december… De har gått jättebra. Han sover aldrig hos oss, men om de va orolig nätter när han va mindre kunde vi krypa ner hos honom istället 😉
  Lycka till!

 3. Sofia

  Vad fint dom har!
  Vi har fortfarande våran nästan tvååring i spjälsäng och jag tänker ha henne kvar där så länge det bara går! Ser ingen anledning att byta sålänge hon sover bra där och inte klättrar ur. Hon har inte visat en endaste tendens att ens tänka tanken att klättra ur, så då får hon allt vara kvar! Varför ändra på något som funkar? 😉

 4. Josefine - mamma till molly

  Vi bytte från spjälsäng till växasäng till vår molly nu för ett par veckor sen. Hon är 21månader. I slutet av när hon sov i spjälsängen vakna hon alltid på natten av att hon vänt sig / fastnat i benen och velat sova i vår säng.
  Nu när vi har bytt somnar hon på stört efter välling och vaknar 06:30 utan att vakna på natten. 🙂

stats