PATRICIA- Mamma till tre små!

Möblerat i tjejernas rum!Hur mycket vi än möblerar i detta rum, så får jag verkligen inte till det.
Det känns aldrig sådär riktigt bra! Hade det inte varit för den rosa fina tapeten, så hade jag testat byta rum med vårt för att se om det skulle bli en bättre lösning på det.
Tältet kom upp igen från förrådet, det tar en enorm plats! men tjejerna älskar att busa där inne, så det får stå där helt enkelt. Måste hitta några praktiska saker till förvaring, det är fullt. Men jag rensade även ner flera backar till förrådet för att barnen inte leker med sakerna. Föresten, ser ni Novalies nya fina växa säng? Vi fick den utan Novalies Farmor igår och jag älskar den verkligen! så himla himla fin.
Och hon sov som en prinsessa och vaknade 05.30 rekord känns de som, loppan som vaknar under småtimmarna annars…

Ska snart göra mig iordning för att ta mig till jobbet, jobbar kväll idag och i morgon! med andra ord får jag träffa barnen på Lördag, en stund i morgon bitti innan förskolan och innan jag slänger huvudet på kudden igen. Hade det inte varit så att jag kommer hem sent på natten, hade jag haft dom hemma. Men tre timmars sömn innan dom vaknar, och en jobbkväll/natt på det. De orkar faktiskt inte ens jag 😉

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Haffe

  Jag håller med Cass. Jag har också kämpat med dotterns rum och blir inte heller helt nöjd. Jag måste få veta var den sletna hästen är köpt?? Den var underbar!

 2. Cass

  Min spontan tanke till hur du ska få till det i rummet är att göra flera ”stationer” och inte sprida ut liknade saker på olika ställen i rummet. Tänker att sängarna passar bra efter samma vägg och att du kan ha en vägg med mer förvaring. Inte sprida ut förvaringen. Utan en riktigt maffig förvaringsvägg?:) plus att det är ett så stort och härligt rum att du nog inte behöver vara rädd att möblera UT i rummet, inte så mkt efter väggarna. 🙂 hoppas du iaf får nån idé på hur du kan lösa det 🙂

 3. Linda M

  Den nya sängen var verkligen superfin! 😀
  Det där tältet åkte också upp och ner hos oss, dels pga plats men också för att vi roterar deras saker.

  Ta ner sånt de inte lekt med på ett tag och behåll det andra. Den skiftar ni och då kommer det i källaren att kännas som nytt! ;D Vi var nere i källaren och skulle ta upp lite bebisleksaker till deras lilla syssling och då började de leka med bebissakerna, åh sånna minnen! haha de skrattade och mindes tillbaka…

  så gör såhär tills våren och byt sen, eller smyg upp lite i taget.
  kraaaaam <3 <3

stats