PATRICIA- Mamma till tre små!

Minnen!

Greklandresan med Mimmi Juni 2009

Sitter här och tänker nu lite över vart denna sommar har tagit vägen (?!) och vad som har hänt, positiva och negativa!
Och nu ligger jag här i soffan, de blåser in lite kallt, har en kopp te här och bara minns!
Jag och mimmi bestämde oss för nått… Jag hade trassel hemma med Anton, visste inte hur jag skulle lösa saker. Vi kan säga att resan kom på tanke för : ångest!
Så jag sitter på jobbet, klockan e väl 5 kanske? och ja sluta 9! mimmi ringer på hennes rast å frågar om vi ska boka en resa till Zakythos inatt? helt chockad och på automatik säger jag ja! inte pratat me chefen eller nått, ja vill bara rymma.
Så fort som satan efter jobbet tar vi oss till Saltis, berättar för mamma om vad som händer, packar väskorna och åker mot Grekland! Roligaste semestern i hela mitt liv. Som ja sa : Vi kommer hamna i bergen mimmi, nej nej säger hon.

Och som jag sa, vi åker förbi en liten stad, havet ligger där å ja blir tokgla! sen kör busschaffören RÄTT upp mot bergen! en buss fylld med ungdomar, eller mellan 20-26, och alla vi ville byta hotell. Så meningen va ju att vi skulle ta oss till zakynthos stad dan efter. Men på kvällen så blir de bord för 14 personer mned skumpa och gud vet vad!
Vi gör ett bra beslut med att stanna KVAR! så de blir mopphyrning i en vecka, åker runt hela ön, hoppar klippor. Träffar underbara människor, 3 citysäljare från Borås, hur stor e chansen? 😉

Sen till det roliga.. När vi kom hem från vår resa så har ja inge jobb kvar, ett helvete! men jag börjar servera istället. På söderhof i Stockholm, så det va kul, variation! mimmi blir tillsammans med killen hon träffa på zakynthos och funderar på att flytta till Falun, så kom INTE att säg att semesterflirtar inte funkar. För de gör det!! 😉 lycka till älsk.

Sen till en rolig kväll.. Jag och mimmi ska hälsa på Tedde, en kille som jag träffade nere i Thailand i vintras med Anton. Vi hängde under våran phiphi/phuket tid! hur härlig som helst. Och han jobbade då på Berns Bistro. Så dit gick vi, och blev uppvaktade av två killar påvägen dit, så ja och mimmi skrattar för oss själva med vin i kroppen och kallar dom för gud vet vad. Eftersom vi egentligen skulle till Village, så kände vi att berns skulle va ett bra ställe att bara ta en drink på.

Så jag gick fram med en skåånsk söt dialekt till vakten och blinka lite! typiskt, och vips så va vi inne trots 25:årsgränsen.
Så sätter vi oss ner, två mojitooos senare så kommer två nya drinkar fram?! som vi icke har beställt.
Vi kolla bort.. Ja tänkte va trevlig å säga tack, men mimmi vägrade nästan. Går fram och pratar med en mörk kille å säger tack, men det finns en ljus där också, men som jag inte riktigt tänkte på, eller jo.. Men gick till den längst bort!
Sätter oss ner och pratar lite, och sen skulle S gå på toaletten, och ja följer samman! 🙂

Sen när ja kommer ut så står han där, vackrare än något jag någonsin sätt, utan att tänka, utan att prata så kysser vi varandra? och sen dess har jag inte lämnat hans sida, och finns inga ord för hur obeskrivligt mycket jag tycker om honom. Nu bor vi tillsammans i en underbar tvåa och väntar vårt första barn tillsammans! <3 så kom inte å säg att krogragg inte funkar heller, för DE e bevisat!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats