PATRICIA- Mamma till tre små!

Mini semlor är bakade.


Det där med att vara gravid och gå i mataffärer är livsfarligt!
Åkte och storhandlade i går, sen fick jag syn på färska stora saftiga semlor! och jag kunde inte låta bli. Hade mandelmassa hemma, så efter middagen i går så ställde jag mig och började baka bullar.
Hujedamig så gott, det är minisemlor! men på kortet ser dom gigantiska ut haha, fick i mig 1.5 semla, sen kastade jag mig bakåt i soffan och mådde illa haha! Men de är ju så gott.
Gick över med några semlor till våra fina grannar också ♥  Vi göder varandra här på Viby den saken är säker.

Ska i dag åka till Farmor & Farfar och lämna ett par bullar, barnen är lovade våffellunch också. Sista dagen som ledig, och i morgon så ska allt socker bort från mig ett tag! Tror både jag och lillebror inte mår bra med allt man vräkt i sig under julen. Har i princip varit något litet varje dag sedan innan jul, och jag lovar att jag är helt sockerberoende i morgon.
Så start med i morgon så ska det vara bra mat, bra mellanmål och försöka få bort sockret helt enkelt i några veckor, göra en liten kickstart i kroppen på bra mat. Det innebär inte att ta bort kolhydrater/pasta-ris. Så ni behöver inte fundera på det, men ingen konstlad mat om man säger så!

Nej en dusch, en skrubb, en insmorning senare så ska även jag bli människa denna dag. Godmorgon på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. mammasangel

      Nä visst är det så! men i bland så läser man det man vill läsa, så de gäller att vara tydlig! åh, dadlar. De som är så gott 🙂 Tack för tipset, ska gå in och kika på den där sidan.
      Kram!

stats