PATRICIA- Mamma till tre små!

Mina tokungar!Mina älsklingar vid frukosten ♥
Igår så var jag så glad för jag trodde att John Blund kommit hem till oss igen, men inte! Inatt så var lilla loppan vaken från 03-05 och vägrade sova totalt… ledsen, jollra, ledsen.. Pappa blev tokig, och även jag! Men så är det att ha småbarn. Wilja vaknade där emellan flera gånger, och 06 så gick jag upp… kände mig som ett vrak! Men konstigt nog så kändes de inte senare, just nu är jag piggare än jag är när jag sovit i flera timmar. Går väl på adrenalin!
Så fina bilder på tjejerna. Haha, tokan! minen som Novalie gör, gör hon heeela tiden nu! så synd att den är så suddig bara. Toksöta unge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej tänkte bara tipsa om en grej som funkat riktigt bra för mig!
  Om det nu är tänderna som spökar och är orsaken till Novas jobbiga nätter så kan du alltid gnida lite flytande Alvedon på tandköttet. Har gjort så för båda mina barn och har verkligen hjälpt jätte mycke. Men gör det bara då det verkligen känns som att det behövs och inte hela tiden.

  Kram och lycka till

  1. mammasangel

   Tack snälla för tipset! åh, så har jag också gjort med båda tjejerna.. men om jag minns rätt så när framtänderna kom på Wilja med så hjälpte det inte ens att gnugga alvedon, vilket inte de gör på Novalie heller :/ De går över! Bara jobbigt att se dom små ha så ont.

stats