PATRICIA- Mamma till tre små!

Min största lilla kärlek! <3

För bara några timmar sedan fick jag upp det vackraste för mig på bröstet, all smärta försvann verkligen.

Jag kan inte förstå ännu, jag kan inte smälta ner alla känslor.. Vi har blivit föräldrar, jag & simon! Det.. Går inte att beskriva i ord! Tack för alla era fina kommentarer, såfort vi kommer hem och allt lugnar ner sig så ska jag sätta mig ner och besvara alla. Ska skriva lite om min förlossning också, den läskiga.. den underbara! de som gav oss vår lilla tjej! <3

Sessan kom till världen lite allt för snabbt, hon har varit lite stressad och orolig inatt. Öppnade mig såfort, och helt plötsligt hade vi henne i famnen. Spydde under hela förlossningen, så fick varken behålla frukost eller smörgåsarna ja försökte trycka i mig under tiden. Likaså edan som las om två gånger som inte ville funka, jag är lite mörbultad! Men det spelar ingen som helst roll.. Hon är här nu, nu är vi äntligen tre.

Vi kommer åka hem imorgon förhoppningsvist! Ligger på BB+ i södertälje då de är fullt på BB. Så får betala per natt här, och ingen personal under nätterna. Lite läskigt! Men dom vill hålla koll eftersom hon har spytt, och hade lite hög temp imorse. Men nu sover hon gott, och amningen fungerar super!

Nu ligger vi här, jag, pappa och wilja! sen degmagen också, den är TOM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. unique

  Åh, stort grattis. Hoppas ni alla mår bra. Vet själv hur omtumlande det är den första tiden. Ser fram emot att få höra hela berättelsen

 2. fanny

  GRATTIS! gud vad underbart. jag önskar er ALL lycka. så otroligt fin hon är. är så lycklig för er skull. ta hand om dig och din lilla fina familj. <3 kramar i massor

 3. Grynet mamma till lille Vidar

  Hoppas du inte tyckte att förlossning var för läskig så du inte får en massa jobbiga känslor och tankar sen nrä ni kommer hem. Men om det nu skulle bli så så kan du alltid prata med mig, been there done that så att säga.
  Mys gärnet nu med din familj och passa på att få reda på så mycket som möjligt på BB och stanna så länge NI känner för det!
  Ta hand om er, tänk nu är du mamma. Mamma Patricia!

 4. Jenny

  Grattis! Jag blir så avundsjuk! Själv får jag vänta två månader till på min bebis, men jag vet att det är värt det och jag längtar så mycket! Grattis igen, ni är jättefina!

 5. Joy

  Stort grattis till er! Jag har följt din blogg sedan dag 1 🙂 Grattis åter igen och hälsa så gott till simon (vi är gamla klasskamrater i gymnasiet)
  Önskar er all lycka!

 6. Madde

  Åh förstår att du måste vara helt slut, men det går över ganska snabbt, man får så mkt energi att man klarat förlossning och att man har ett litet knyte det ger allt! =) Grattis igen är jätteglad för dig, skönt också att du slapp igångsättning!?

 7. Elin

  Grattis! Va skönt att allt gått bra och att ni mår bra :)Längtar tills den dagen då våran lilla bebis också ska titta ut! Ta hand om er! kramar

 8. emilia

  GRATTIS!
  Så himla söt, verkligen grattis underbara du. 🙂
  Samma dag som min bror fyller år fast han är 19 år äldre än Wilja! 😀
  Massor av kramar.

 9. mikaela

  blir alldeles grinfärdig. vad skönt att hon äntligen är här! en riktigt liten söt goding har ni fått. grattis som bara tusan på er alla tre!

stats