PATRICIA- Mamma till tre små!

Min stora dotter!

För lite över tre år sedan, så tog jag mitt livs viktigaste och svåraste beslut. Jag visste inte då vart de valet skulle bära mig någonstans, jag stod där och valde att kliva in i en helt ny värld. En värld jag aldrig varit i närheten utav! Men det jag valde den dagen, var även de bästa beslut en människa kan göra. En liten Wilja låg i min mage, och du räddade mig på så många sätt och jag kommer föralltid vara dig evigt tacksam. Som jag har kämpat under denna resa genom allt, men jag har aldrig gett upp & det kan du lita på. Det kommer jag aldrig att göra! Du är en liten flicka som idag fyller 3 år! Jag kan inte tacka dig nog för de tre mest underbara och jobbigaste åren jag varit med om! Jag kan inte ens stå om du inte ser på, och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Du har skänkt mig så mycket glädje flicka lilla.. från den dag du föddes, så har du alltid varit så speciell. Jag kan leta i all oändlighet, men ingen är som min Wilja. Du är en sån buse rakt igenom, men så klok och så snäll men även så kan man vilja slänga dig i skogen för du går mig på nerverna.

Men du ger mig en sån glädje varenda dag & så många innerliga skratt utav dina påhitt! Och jag kan inte förstå vart allt kommer ifrån ♥
Du är vår lilla pratkvarn här hemma, även din Pappa sa det sist vi sågs. Hur mycket du pratar, du kan inte vara tyst en enda sekund! Du är en salig blandning utav din mor & far. Slår man ihop mig och din Pappa, så får man självklart en busig liten skitunge, konstigt vore annars! Men jag vet att du flicka lilla… du kommer bli något stort, om du bara vill. Ger vi dig de rätta verktygen i livet att bli självsäker och klara dig själv, så kommer du vara oövervinnlig. Du ska alltid tro på dig själv, för oj.. så mycket jag tror på dig! Jag kommer alltid stå bakom dig i dina beslut du tar, jag kommer inte alltid hålla med. Men jag kommer aldrig lämna dig, och jag kommer aldrig låta dig stå helt ensam en dag. Du kommer bli stor, du kommer bli självständig. Men jag kommer för alltid vara din mamma, och du kommer för alltid vara oerhört älskad.

Stort Grattis på din treårsdag Wilja! // Din Mamma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  och till det förra inlägget…..har du inget trevligt att skriva…skriv inte alls ! och till Patricia, ge ingen näring till idioter, publicera inte dumma inlägg !

 2. Hayley

  Hanna Persson: Det där var väl lite onödigt skrivet va? Om du tycker det är så kass läsning skit i att läsa det?

  Underbara bilder förresten Patricia, Fick mig att le och du har skrivit riktigt vackert.

  Stor kram och grattis till Wilja!

 3. Johanna

  Vilken fin text!! Jag förstår precis vad du menar. Jag har en 1-årig dotter här hemma och ingenting kan mäta sig med min kärlek till henne. Att vara mamma är så jäkla häftigt. Även om man ibland vill säga upp sig och byta land så älskar man sina barn mest av allt i denna värld.
  Grattis på 3-årsdagen Wilja!

 4. Jenny mamma till wilda

  Hanna Persson du är ju för fan trash om nån! Att man ens kan säga/skriva nått sånt! Är rätt uppenbart att du inte har något/några egna barn, för du verkar inte fatta hur mkt man älskar sitt barn!
  Helvete vad irriterad jag blir på såna losers som du ” Hanna Persson”

 5. Trees, mamma i London

  Vilken fin text <3 Ahh!! Sa fint. Och kommentaren innan kan ju ta sig i roven? Troligen ingen mamma det dar.

  Alskar: "Jag kommer alltid stå bakom dig i dina beslut du tar, jag kommer inte alltid hålla med. Men jag kommer aldrig lämna dig, och jag kommer aldrig låta dig stå helt ensam en dag."

  Dem tankarna snurrar i mitt huvud fortfarande. HUR kan man lata sitt barn sta ensam..speciellt i ett beslut som forendrar hela ens liv. Jag hade inte min M vid min sida nar jag var gravid. INGEN hade jag att prata med, och fraga och undra. Det kommer jag aldrig forsta. Forlata kan jag, men glomma gor jag aldrig. Aven om jag helst vill!

  Du behover inte publicera denna kommentaren. Den var bara till dig 🙂 KRAM

 6. Mina

  Vackert. Gjorde mig alldeles varm i hjärtat. Från en mamma till en annan.

  Hanna Persson: Det är tjejer som du som drar ner oss andra. Du är avundsjuka i dess värsta skepnad. Sorgligt.

 7. Matilda

  Hanna Persson: Skenheligt? Är du helt bakom flötet? Jag vet inte hur dina familjeförhållanden ser ut men dom kan inte vara bra i alla fall. Tycker synd om dig som känner att du måste skriva en sån kommentar.

  Jag tyckte det var en otroligt fin text och jag fick en liten tår i ögat när jag läste. Dina barn är lyckliga som har dig som mamma Patricia! Är säker på att det kommer betyda mycket för Wilja att läsa detta när hon blir lite äldre. Stort grattis till henne!
  Kram

 8. Johanna

  Men allvarligt? Hur kan du ha mage att skriva något sådant?! Är du avundsjuk eller vad är det? För om man verkligen tycker något sådant så säger man det ju inte? Det måste ju va något som gör att du känner att du måste hävda dig? Herregud skäms verkligen, dina föräldrar måste va stolta över deras dotter.

stats